Στα δίχτυα της αστυνομίας έπεσαν οι πορτοφολάδες των ΚΤΕΛ

Είχαν κάνει πάνω από 23 κλοπές

Στα δίχτυα της αστυνομίας έπεσαν οι πορτοφολάδες των ΚΤΕΛ

Περισσότερες από 23 κλοπές πορτοφολιών με λεία περίπου 13.000 ευρώ είχαν κάνει τα μέλη πολυμελούς σπείρας αλλοδαπών, το τελευταίο τρίμηνο, στο Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων (Κ.Τ.Ε.Λ.) Κηφισού και σε Στάση των Κ.Τ.Ε.Λ. στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Στρ. Καλλάρη στα Κ. Πατήσια.

Τρία μέλη της σπείρας συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών στα ΚΤΕΛ του Κηφισσού τρία από τα μέλη της σπείρας, ηλικία 36,41 και 25 χρόνων. Στο ίδιο σημείο είχε συλληφθεί πριν από μερικές ημέρες και ένας 40χρονος αλλοδαπός ήδη έγκλειστος στις Δικαστικές Φυλακές Ιωαννίνων.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί η σπείρα χωρισμένη σε ομάδες των τεσσάρων, πέντε ατόμων καθημερινά πλησίαζε ανυποψίαστους πολίτες, κυρίως γυναίκες και ηλικιωμένους, στα δύο σημεία και εκμεταλλευόμενοι το συνωστισμό τους αφαιρούσε, μέσα από τις τσέπες τους και από τσάντες, πορτοφόλια και άλλα αντικείμενα.

Κατά τη διάρκεια των κλοπών άλλα μέλη της σπείρας παρέμεναν σε κοντινά σημεία επιτηρώντας το χώρο, ώστε να ειδοποιούν για πιθανή παρουσία αστυνομικών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top