Έρχονται βροχές και καταιγίδες το βράδυ!

Επιδείνωση του καιρού με χαμηλές θερμοκρασίες

Έρχονται βροχές και καταιγίδες το βράδυ!

​Βροχές και καταιγίδες έρχονται σε όλη την Ελλάδα σταδιακά μέσα στη μέρα.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα πυκνώσουν, με αυξημένη πιθανότητα βροχής ή καταιγίδας το βράδυ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι και στην περιοχή του Σουνίου παροδικά ισχυροί.

Στη Θεσσαλονίκη έρχονται τοπικές νεφώσεις από τις απογευματινές ώρες και περιορισμένη τοπικά ορατότητα. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από -2 έως 11 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 0 έως 15 στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 16 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 11 έως 17 στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Στο Ανατολικό Αιγαίο θα πρέπει να κρατούν ομπρέλα αφού έρχονται καταιγίδες με βελτίωση από το μεσημέρι και νέα επιδείνωση του καιρού από το βράδυ στα δυτικά και νότια με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που τις νυχτερινές ώρες θα ενταθούν.

Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά, ενώ τις πρωινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι περιορισμένη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε νοτιοδυτικούς με ίδιες εντάσεις. Μέτριοι μέχρι ισχυροί νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο, αλλά το βράδυ θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς με σταδιακή ενίσχυση σε σχεδόν θυελλώδεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top