Κι άλλη τεράστια μπίζνα: Κύκλωμα «έδινε» ιθαγένεια κάνοντας εικονικούς γάμους με το... αζημίωτο

Εντόπιζαν αλλοδαπούς και τους έπειθαν να τους "παντρέψουν"!

Σίγουρα με το ζόρι «παντρειά δεν γίνεται» αλλά το κύκλωμα που εξάρθρωσε η ασφάλεια Θεσσαλονίκης μια χαρά τα κατάφερνε και έτριβε τα χέρια του με τα λεφτά που έβγαζε!

Το σχέδιο της πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης ήταν καλά οργανωμένο. «Έστηνε» γάμους για να δοθεί η ελληνική ιθαγένεια σε αλλοδαπούς κυρίως από χώρες πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει μέχρι στιγμής πάνω από 10 συλλήψεις, ενώ τα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση ξεπερνούν τα 178.

Όπως έγινε γνωστό, τα μέλη της σπείρας εντόπιζαν αλλοδαπούς τους οποίους αρχικά τους συμβούλευαν πώς να αποκτήσουν νομίμως την προσωρινή άδεια παραμονής στη χώρα.

Στη συνέχεια όποιοι είχαν στα χέρια τους προσωρινή άδεια παραμονής στη χώρα τους έφερναν σε επαφή με Έλληνες και Ελληνίδες και έναντι αμοιβής έκαναν γάμους προκειμένου οι μετανάστες να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια. Τελικά όλα του γάμου καθόλου δύσκολα δεν ήταν…!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top