Τιμητική διάκριση στη Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Για την πολύπλευρη δράση της και την προσφορά της στα παιδιά και τον πολι��ισμό

Σε μια όμορφη εκδήλωση στο δημαρχείο της Νίκαιας, όπου κυριάρχησαν οι παραδοσιακοί χοροί και η μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων βραβεύτηκε η Πρέσβης Καλής Θελήσεως της Ουνέσκο, κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη από τον Όμιλο Ουνέσκο Νομού Πειραιώς και Νήσων για την πολύπλευρη δράση της και την προσφορά της στην προστασία των παιδιών και της πολιτιστικής κληρονομιάς!

«Είναι μαχητής της Ελλάδος, είναι μαχητής της Ουνέσκο, είναι φως και οδηγός στο έργο το δικό ��ας! Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη, τον άνθρωπο μας, τον καλό άγγελο της Ελπίδας», τόνισε ο κ. Γιάννης Μαρωνίτης, πρόεδρος του ομίλου Ουνέσκο Πειραιώς και Νήσων.

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη που βρίσκομαι ανάμεσα σας, μου δίνει τόσο μεγάλη χαρά και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πραγματικά για την ιδιαίτερη αυτή διάκριση και τη μεγάλη τιμή που μου κάνετε σήμερα», ανέφερε στην ομιλία της η κυρία Βαρδινογιάννη.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Ουνέσκο Νομού Νήσων και Πειραιώς, κύριος Ιωάννης Μαρωνίτης μίλησε για την προσφορά της κυρίας Βαρδινογιάννη, η οποία έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους της περιοχής, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι απλός καθημερινός άνθρωπος με ζεστή καρδιά και πιο ζεστή αγκαλιά για το παιδί, για τον άνθρωπο, για τα προβλήματα μικρά και μεγάλα, για τη χώρα μας. Θα έλεγα ότι είναι ο Άγγελος της Ελλάδας!».

Συγκινημένη η κυρία Βαρδινογιάννη παρέλαβε την τιμητική διάκριση και υποσχέθηκε πως θα είναι πάντα αρωγός στο έργο του Ομίλου Ουνέσκο Πειραιώς και Νήσων.

«Να έχουμε μια καλή χρονιά, μια καλύτερη χρονιά από την περσινή γεμάτη υγεία, γεμάτη δραστηριότητες για την Ουνέσκο και επίσης να ξέρετε ότι θα είμαι στο πλευρό σας όπως σας είπα και πριν δημόσια να βοηθήσω όσο μπορώ», τόνισε η κυρία Βαρδινογιάννη.

Στην ίδια εκδήλωση βραβεύτηκαν επίσης ο καθηγητής, κοσμήτορας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών, Εμμανουήλ Μικρογιαννάκης και ο πρόεδρος του ελληνικού τμήματος της Ικομός Αθανάσιος Νακάσης για την προσφορά τους στα γράμματα και τον πολιτισμό.

Η εκδήλωση τελείωσε με τις γλυκές παιδικές φωνές της χορωδίας του δημοτικού ωδείου Νίκαιας -Ρέντη και τους παραδοσιακούς χορούς από την Ελλάδα και τη Ρουμανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top