«Ο σύντροφος μου σκοτώθηκε λίγες ώρες μετά την πρόταση γάμου που μου έκανε»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαρίας

 «Ο σύντροφος μου σκοτώθηκε λίγες ώρες μετά την πρόταση γάμου που μου έκανε»

Τον δικό της Γολγοθά ζει τα τελευταία 7 χρόνια η Μαρία, η οποία έχασε τον σύντροφο της λίγες ώρες μετά την πρόταση γάμου που της έκανε!

«Παραμονή των γενεθλίων μου ήρθε με μια τεράστια ανθοδέσμη, έπεσε στα γόνατα και μου είπε: ‘Αν όχι σήμερα, αν όχι σε ένα χρόνο, σε 10 χρόνια υποσχέσου μου ότι θα με παντρευτείς’», αφηγείται η Μαρία και ακόμα και σήμερα χαμογελά στην ανάμνηση του πρώην συντρόφου της.

Ήταν 22 ετών τότε η Μαρία και ο σύντροφος της, ο Παναγιώτης 24 ετών. Είχαν δύο χρόνια σχέση, μια σχέση γεμάτη έρωτα και αγάπη.

«Ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή. Γελούσα��ε πολύ», θυμάται.

«Λίγες ώρες μετά την πρόταση γάμου με πήραν οι δικοί του άνθρωποι και μου ζήτησαν να πάω σπίτι του. Μπήκα μέσα και είδα πολύ κόσμο. Μου είπαν ότι ο Παναγιώτης είχε ένα ατύχημα και αμέσως άρχισα να φωνάζω σε όσους ήταν εκεί «γιατί δεν είναι κανείς στο νοσοκομείο μαζί του; Τι κάνετε όλοι εδώ και αυτός είναι μόνος του;». Πίστευα ότι ζει, δεν πήγε το μυαλό μου…», λέει και συγκινείται.

Το μόνο που θυμάται μετά είναι πώς λιποθύμησε. Τις επόμενες μέρες, μήνες, χρόνια τα πέρασε στο κρεβάτι με δικά του αντικείμενα. «Κοιμόμουνα με τις φωτογραφίες μας δίπλα, φορούσα ένα φανελάκι του, το μπουφάν του…».

Ακόμα και σήμερα δεν το έχει ξεπεράσει. «Στην αρχή φοβόμουνα να δεθώ. Έτρεμα μην πάθει κάτι και άλλος σύντροφος μου. Επίσης, νόμιζα ότι προδίδω τον Παναγιώτη».

Ευτυχώς, κατάφερε να βρει έναν άνθρωπο, που την καταλαβαίνει και την αγαπάει. Αυτό την έχει βοηθήσει να προχωρήσει την ζωή της. «Το μόνο που φοβάμαι είναι μην πάθει τίποτα, γιατί δεν θα το αντέξω»…

Δείτε την εξομολόγηση της από την εκπομπή "Μίλα"…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top