"Έφυγε" από τη ζωή τελικά το βρέφος που χαροπάλευε!

Δεν τα κατάφερε-Άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ ΠΑΓΝΗ-Ευθύνες στην μητέρα

"Έφυγε" από τη ζωή τελικά το βρέφος που χαροπάλευε!

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους ότι το αγοράκι μόλις 34 ημερών έχασε τη ζωή του από ασιτία!

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο εξασθενημένος οργανισμός του δυστυχώς δεν τα κατάφερε και πριν από λίγο άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλευόταν από το περασμένο Σάββατο.

Το λίγων ημερών βρέφος που η ζωή του έδειξε το άσχημο πρόσωπό της από τόσο νωρίς, είχε μεταφερθεί με συμπτώματα ασιτίας από τη Λέρο στο Ηράκλειο και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Εκτός από συμπτώματα ασιτίας όμως, παρουσίαζε και συμπτώματα υποθερμίας (32οC), ελλιπή καθαριότητα και ήταν γεμάτο πληγές με πύον!

Οι γιατροί εξ αρχής έσκυψαν πάνω από το βρέφος και του έδωσαν όλη τη φροντίδα που μπορούσαν, όμως δεν κατάφεραν να το σώσουν!

Εν τω μεταξύ ερωτηματικά γεννά το γεγονός ότι το μωράκι γεννήθηκε υγιέστατο και μάλιστα 3,5 κιλά και κατέληξε να ζυγίζει λιγότερο από 3! Οι ευθύνες, λοιπόν είναι ολοφάνερο ότι πέφτουν στην μητέρα, η οποία μάλιστα είχε κάνει και έκληση βοήθειας σε forum για μαμάδες ότι το παιδί της είναι παγωμένο και χάνει βάρος!Ωστόσο, οι γείτονες αλλά και ο Δήμαρχος Λέρου μιλούν για ''εγκληματική αμέλεια'', αφού πιθανότατα η μητέρα να το παραμελούσε!

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες λέγεται ότι η 24χρονη μητέρα του, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, δεν άλλαζε τις πάνες του μωρού συχνά και το άφηνε ατάιστο!

Όπως τονίζει ο παιδίατρος το μωράκι είχε μείνει μέρες νηστικό και όπως φάνηκε όχι από έλλειψη χρημάτων...

Επίσης, κάτοικοι αναφέρουν ότι η μητέρα έμενε στο νησί της Λέρου μαζί με τον σύντροφό της, που υπηρετεί εκεί τη στρατιωτική του θητεία.

Η αστυνομία συνέλαβε τη μητέρα του για παραμέληση βρέφους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top