Άστατος ο καιρός σήμερα

Συννεφιά και βροχούλα έχει το «πρόγραμμα»

Άστατος ο καιρός σήμερα

Μην σας ξεγελά η πρωινή λιακάδα… Συννεφιά και πιθανότατα βροχές θα έρθουν σε λίγη ώρα! Για αυτό φεύγοντας από το σπίτι πάρτε και μια ομπρελίτσα!

Αναλυτικά ο καιρός σήμερα

Τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα και στην Πελοπόννησο και άστατο καιρό στην υπόλοιπη χώρα με τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα βόρε��α, στα ανατολικά κυρίως τμήματα του Αιγαίου και πιθανόν στην Κρήτη, περιμένουμε την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινότερα τμήματα της δυτικής και βόρειας χώρας, ενώ τις πρωινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι περιορισμένη.

Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα με τις μέγιστες στη Δυτική Μακεδονία να είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερες, από 8 έως 16 στη Δυτική Ελλάδα, από 6 έως 18 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 11 έως 17 στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και πιθανόν πρόσκαιρα τοπικά θυελλώδεις. Ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις δυτικοί νοτιοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο και στον Κορινθιακό με μικρή εξασθένηση το βράδυ.

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης ασθενούς βροχής κυρίως στα δυτικά, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στην περιοχή του Σουνίου τοπικά σχεδόν θυελλώδεις.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής καθώς και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι μέτριοι και από το απόγευμα δυτικοί σχεδόν μέτριοι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top