Στο "μικροσκόπιο" της ΕΛ.ΑΣ τα βίντεο: Γυναίκα αυτή που τοποθέτησε την βόμβα στο Mall;

Τι βλέπουν οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής-Νέα στοιχεία

Στο "μικροσκόπιο" της ΕΛ.ΑΣ τα βίντεο: Γυναίκα αυτή που τοποθέτησε την βόμβα στο Mall;

​Η μία μετά την άλλη έρχονται οι εξελίξεις για την τρομοκρατική επίθεση στο Mall, όσο περνούν οι ώρες και το κουβάρι ξετυλίγεται!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο στοιχείο που προκύπτει είναι ότι ενδέχεται να είναι γυναίκα ο άνθρωπος που τοποθέτησε τη βόμβα μέσα στο εμπορικό!

Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα αφού εξέτασαν καρέ-καρέ τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας. Είδαν έναν άνθρωπο μικρόσωμο, όπου η σιλουέτα του έμοιαζε με γυναίκας.

Είχε κ��λυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, φορούσε κασκόλ, καπέλο και είχε αφήσει μόνο τα μάτια ακάλυπτα!

Το μεγάλο αποδεικτικό στοιχείο όμως είναι ότι φορούσε ένα αξεσουάρ που δεν θα το είχε ένας άνδρας.

Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής, με μεγάλη λεπτομέρεια αναλύουν την κάθε κίνηση αυτού του ανθρώπου και τον έχουν από δυο κάμερες: Όταν έμπαινε στο Mall και την στιγμή που πλησίαζε στο χώρο που άφησε τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Μάλιστα, αυτό που παρατήρησαν ακόμα ήταν ότι κάθε φορά που έφτανε σε κάμερα, (λες και γνώριζε που ήταν) προσπαθούσε το βλέμμα του να είναι πάρα πολύ χαμηλά και να βάζει τα χέρια στο πρόσωπο!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ήταν μόνη/ος στο κτίριο!

Επίσης όπως σας είχαμε γράψει στο star.gr, η καταγραφή φαίνεται να έχει γίνει 15-20 λεπτά πριν γίνουν τα προειδοποιητικά τηλεφωνήματα, τα οποία διαπιστώθηκε ότι έχουν γίνει από δημόσιο καρτοτηλέφωνο του νοσοκομείου ΚΑΤ.

Tα μέχρι τώρα στοιχεία θέλουν να συμμετέχουν 4-6 άτομα στην τοποθέτηση της βόμβας, ενώ από τα βίντεο των καμερών ασφαλείας, οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής βλέπουν να κινούνται και εκείνοι στον πρώτο όροφο του εμπορικού!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top