Μυτιλήνη:Το ξέσπασμα της κόρης της άτυχης γυναίκας που ο σύζυγός της την έθαψε γυμνή

"Μου πήρε τον άγγελο μου. Δεν θέλω να ξαναδεί το φως του ήλιου"

Μυτιλήνη:Το ξέσπασμα της κόρης της άτυχης γυναίκας που ο σύζυγός της την έθαψε γυμνή

Στα 18 της ήρθε αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη… τη δολοφονία της μητέρας της από τον πατριό της.

Ο λόγος για τη Δέσποινα και το φρικτό έγκλημα πάθους που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, 45χρονος επιχειρηματίας στη Μυτιλήνη έπνιξε και έθαψε με το εσώρουχο την 40χρονη σύζυγό του σε παραλία επειδή όπως ισχυρίστηκε πίστευε ότι τον απατούσε.

Η κόρη της άτυχης γυναίκας, η Δέσποινα, μίλησε στην εκπομπή «Μίλα» για τις τελευταίες στιγμές που έζησε με τη μητέρα της αλλά και πως έμαθε τον τραγικό θανάτό της.


«Την τελευταία φορά που την είδα ήταν με το χαμόγελο, να μιλάει στο τηλέφωνο, να με βλέπει και να κλείνει την πόρτα» είπε η 18χρονη.


Η μητέρα της θα πήγαινε δουλειά. Κάποια στιγμή η Δέσποινα της έστειλε ένα γραπτό μήνυμα από το κινητό της αλλά δεν της απάντησε… Η ώρα περνούσε και εκείνη συνέχιζε να μη δίνει κανένα σημείο ζωής, ώσπου η Δέσποινα πήρε ένα μήνυμα από έναν κοινό γνωστό τους στο οποίο ρωτούσε που είναι η μητέρα της.


«Ξαφνιάστηκα γιατί η μαμά αν δεν πήγαινε στη δουλειά θα ενημέρωνε και εμένα αλλά και τα αφεντικά της». Η Δέσποινα άρχισε να ανησυχεί. Πήγε να δει αν ήταν η μητέρα της στο σπίτι. Φώναζε αλλά τίποτα. Εκεί είδε και τον πατριό του οποίου η συμπεριφορά ήταν περίεργη όπως είπε η ίδια.


Αργότερα τον ρώτησε που ήταν η μητέρα της. «Στη δουλειά» της είπε. «Δεν είναι στη δουλειά» απάντησε εκείνη. Τότε πήγαν στην ασφάλεια να δηλώσουν εξαφάνιση.


"Το τραγικό σημείο της υπόθεσης είναι πως γύρισα στο σπίτι και κοιμήθηκα στο διπλανό δωμάτιο με το δολοφόνο της μητέρας μου. Αυτός έβαλε τις πιτζάμες του και κοιμήθηκε σαν να μην συμβαίνει τίποτα" δήλωσε η Δέσποινα οργισμένη.

Την επόμενη μέρα ξύπνησαν και άρχισαν να παίρνουν τηλέφωνο φίλους και γνωστούς. «Το ότι είχε το θράσος να με κοιτάει στα μάτ��α και να μου λέει “μην ανησυχείς θα τη βρούμε τη μαμά” ήταν ότι χειρότερο έχω δει. Τόσο θέατρο; Μέσα μου όπως πίστευα ότι εκείνος της είχε κάνει κάτι».


Μετά από λίγες ώρες αποκαλύφθηκε το φρικτό έγκλημα. Τον θάνατο της μητέρας της το ανακοίνωσε ο πατέρας της. «Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Το μόνο που θυμάμαι ήταν πως έπεσα από την καρέκλα, άρχισα να χτυπιέμαι και δεν μπορούσα να αναπνεύσω».

Η Δέσποινα έχασε τη ζωή της, τον άγγελο της όπως λέει. Τώρα μόνο ένα πράγμα ζητάει...«Αυτό που θέλω είναι να μη βγει ποτέ αυτός από τη φυλακή. Δεν θέλω να ξαναδεί το φως του ήλιου. Εμένα που πήρε ότι μου φώτιζε τη ζωή» είπε ξεσπώντας σε κλάματα.

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Μίλα"...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top