ΣΚΑΝΔΑΛΟ:Απεργούν και πληρώνονται στο ΜΕΤΡΟ–3.080Ε ο μέσος μισθός ακόμη και μετά τις περικοπές!

Καθίστε πριν διαβάσετε το θέμα γιατί υπάρχει κίνδυνος να λιποθυμήσετε

​Τη στιγμή που ΕΣΥ έλληνα πολίτη ψάχνεις απεγνωσμένα ένα μέσο για να πας στη δουλειά σου, την ώρα που πασχίζεις να είσαι συνεπής σε ραντεβού και επαγγελματικές υποχρεώσεις, κάποιοι ΚΥΡΙΟΙ απεργούν και…. πληρώνονται, βουλιάζοντας ακόμη περισσότερο το ελληνικό κράτος!

Την ώρα που αγαπητέ Έλληνα επιβάτη εσύ αγωνιάς για να είσαι συνεπής στην εργασία σου και να προλάβεις τις υποχρεώσεις και τις ανάγκες της καθημερινότητας, οι εργαζόμενοι του μετρό σε αγνοούν, τραβούν χειρόφρενο και κάνουν «πάρτι» απεργιών με παχυλούς μισθούς!!

Μάλιστα, σήμερα ο ίδιος ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κ. Χατζηδάκης, όπως αναφέραμε και νωρίτερα στο star.gr, μίλησε για «απεργίες μαϊμού» όπου η πλειοψηφία των εργαζομένων πληρώνονται ενώ απεργούν και κατήγγειλλε ότι «οι εργαζόμενοι μετέρχονται διάφορες μεθόδους όπως η λήψη αδειών, ενώ γίνονται» όπως ανέφερε, «παρεμβάσεις στο κέντρο ελέγχου».

Με απλά λόγια … ενώ εσύ κάνεις τάμα καθημερινά, προσευχόμενος να υπάρχει το μετρό για να μπορέσεις να μετακινηθείς, κάποιοι «έξυπνοι» κύριοι εξαγγέλλουν απεργίες και εντελώς τυχαία αρρωσταίνουν ή παίρνουν ρεπό τις ημέρες των απεργιών για να ξεκουραστούν και….. βεβαίως να ακριβοπληρωθούν!!!!

Και όλα αυτά όταν ακόμη και σήμερα παρ’ όλες τις περικοπές που έχουν γίνει... οι αμοιβές τους παραμένουν πολύ υψηλότερες από αυτές των υπολοίπων κλάδων εργαζομένων! Και ούτε λόγος να γίνεται για σύγκριση των αμοιβών τους με το πενιχρό επίδομα ανεργίας, καθώς τέτοια ανησυχία φαίνεται πως δεν υπάρχει στον κλάδο τους ...!!! Το Δημόσιο να είναι ΚΑΛΑ!!

Ιδού:

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΜΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ)

ΜΕΤΡΟ : € 3.080

ΗΣΑΠ : € 4.080

ΤΡΑΜ : € 2.500

Πάρε ένα ποτήρι νερό στα χέρια σου, γιατί με τα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το star.gr, εκτός από το στόμα θα στεγνώσει και η τσέπη σου!!!

Όπως μπορε��τε να δείτε και στο σχετικό πίνακα, στις 19/1 ημέρα Σάββατο από τους 1300 συνολικά εργαζόμενους στο ΜΕΤΡΟ, στην πραγματικότητα έκαναν απεργία ΜΟΝΟ οι 210, δηλαδή το 16, 15%!!! Οι υπόλοιποι 1010 εργαζόμενοι είχαν…. συμπτωματικά ρεπό και άδειες ασθενείας και ΜΟΝΟ 80 άτομα υπήρχαν ως προσωπικό ασφαλείας! Με τέτοια ποσοστά δύο πράγματα συμβαίνουν…. ή έχει πέσει επικίνδυνη επιδημία στο μετρό ή αγωνίζονται για τα δικαιώματα τους πίνοντας καφέ από χιονισμένα σαλέ!!!

ANNW.jpg

Στις 18 Ιανουαρίου του Αγίου Αθανασίου.... "μεγάλη η χάρη του" εκτός από το μετρό, δεν δούλεψαν ούτε ο ΗΣΑΠ, ούτε και το ΤΡΑΜ και αν λάβουμε υπόψη το σύνολο των αδειών μάλλον…. « πολλοί Θανάσιδες» εργάζονται στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς! Ειδικότερα, στο μετρό από τους 1300 συνολικά εργαζόμενους, στην πραγματικότητα α��έργησαν ΜΟΝΟ οι 630, αφού οι υπόλοιποι 590 είχαν άδειες και ρεπό και ΜΟΝΟ 80 άτομα υπήρχαν ως προσωπικό ασφαλείας !!! Κάτι παρόμοιο συνέβη και στα άλλα μέσα και τις υπόλοιπες ημέρες, όπως μπορείτε να δείτε στον πίνακα!!

Και ύστερα αναρωτιόμαστε…. γιατί είμαστε στο ΔΝΤ;;;;!!!!

Βίντεο Star

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top