Πάτρα: Συγκλονίζει το μήνυμα του πατέρα που έχασε το 10 μηνών αγγελούδι του

Εκπέμπει μεγαλείο ψυχής και δίνει κουράγιο σε όλους τους Έλληνες

Πάτρα: Συγκλονίζει το μήνυμα του πατέρα που έχασε το 10 μηνών αγγελούδι του

Συγκλονίζει το μήνυμα του πατέρα του μόλις 10 μηνών αγγελουδιού, που "έφυγε" ξαφνικά από τη ζωή (από σύνδρομο SID δηλαδή Sudden infant death syndrome-σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου για παιδιά. Τα αίτια που το προκαλούν δεν έχουν βρεθεί ακόμα) την περασμένη Παρασκευή.

Ο Γιώργος Καραπλής, ιδιοκτήτης του βρεφονηπιακού σταθμού "Μαγικό Παλάτι" στην Παραλία Πατρών, εκπέμπει μεγαλείο ψυχής, δίνοντας δύναμη και κουράγιο σε όλους τους Ελληνες λέγοντάς τους να μην χάνουν τις ελπίδες τους, όχι μόνο στις δυσκολίες της ζωής αλλά και μπροστά στον θάνατο.



ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ

"Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!!!

θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την συμπαράστασή σας στις πολύ δύσκολες ώρες που περάσαμε και περνάμε εγώ και η οικογένεια μου λόγο της απώλειας του μικρού μας γιού.

Επίσης θα ήθελα να σας στείλω ενα μήνυμα αγάπης που πηγάζει απο βάθος ψυχής.
Εφόσον εγώ βρήκα την δύναμη με την βοήθεια του θεού να αντέξω τον μεγαλύτερο ίσως πόνο που μπορεί να περάσει ο άνθρωπος ,και αυτό μπορεί να το καταλάβουν μόνο όσοι το έχουν βιώσει,άρα όλοι σας έχετε τη δύναμη μέσα σας να ξεπεράσετε τα όποια προβλήματα σας απασχολούν και μερικές φορές ίσως σας καταβάλουν και χάνετε το κουράγιο σας και τι�� ελπίδες σας.ΈΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΣΑ ΣΑΣ πιστέψε με!!!

Έχει μάλλον περάσει στο DNA των Ελλήνων να μην λυγίζουν και να μην γονατίζουν ΠΟΤΕ...ούτε μπροστά στον θάνατο...Αγωνιστείτε,παλέψτε,βρείτε τη δύναμη μέσα στην ψυχή σας και δώστε κουράγιο στον συνάνθρωπό σας που την χρειάζετε,όλοι το έχουμε ανάγκη.Ας προσπαθήσουμε να γίνουμε όλοι μας καλύτεροι για να δημιουργήσουμε μια καλύτερη κοινωνία για να ζήσουν σε αυτήν τα παιδιά μας...

Εύχομαι σε όλους σας καλή δύναμη και κουράγιο,μην χάνετε τις ελπίδες σας...."

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top