Βίκυ Σταμάτη: “Εγώ είμαι Τσοχατζοπούλου”

Άνδρας της ζωής της ο Άκης, λέει ο δικηγόρος της

Την συναντήσαμε πρώτη φορά στα δικαστήρια ως κατηγορούμενη μαζί με το σύζυγό της Άκη Τσοχατζόπουλο. Τη γνωρίσαμε μέσα από τις αποκαλύψεις για υπέρογκες δαπάνες και πολυτελή διαβίωση. Η Βίκυ Τσοχατζοπούλου όμως θεωρεί ότι είναι παρεξηγημένη.

Άλλαξε συνήγορο, αλλά όχι υπερασπιστική γραμμή. Εξακολουθεί να δηλώνει αθώα, αλλά έδωσε στο συνήγορό της Αλέξη Κούγια και μια ειδική εντολή.

«Είναι μεγαλείο ψυχής σ'αυτές τις δύσκολες ώρες να σου δίνει εντολή να αναδείξεις την πραγματική της προσωπικότητα και το πρώτο που λέει είναι “Εγώ είμαι Τσοχατζοπούλου”...» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

"Ονομάζεται Τσοχατζοπούλου και είναι η ιδανική σύζυγος"

Η Βίκυ Τσοχατζοπούλου βρίσκεται εδώ και αρκετούς μήνες στη φυλακή. Οι κακές γλώσσες λένε ότι αυτό έχει προκαλέσει ένταση στις σχέσεις της με τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Ο συνήγορός της το διαψεύδει.

«Κατηγορηματικά είναι η ιδανική σύζυγος. Τονίζει ότι είναι Τσοχατζοπούλου... Αυτό είναι φανερό μήνυμα... Οποιοσδήποτε άλλος θα άλλαζε. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν ο άνδρας της ζωής της.» προσθέτει ο κύριος Κούγιας.


"Ηταν σαν την ζωή ενός πλούσιου επιχειρηματία..."

Μαζί με τον Άκη Τσοχατζόπουλο όμως ήρθε και η χλιδάτη ζωή. Ο γάμος τους έγινε σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο στο Παρίσι και προκάλεσε έντονη κριτική. Όλα αυτά ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό από όσα είχε ζήσει ως τότε η νεαρή υπάλληλος.

«Όταν σε επιλέγει ως σύζυγο αυτός ο εντυπωσιακός άνδρας με διαχρονική εξουσία από το 1974 δίπλα σε πρωθυπουργούς, παρέχει τη δυνατότητα μιας ζωής όπως ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, πλούσιος δι��ηγόρος ή γιατρός.» σημειώνει ο δικηγόρος της κυρίας Σταμάτη

Βέβαια, το κατηγορητήριο σε βάρος του Άκη Τσοχατζόπουλου αναφέρει ότι πήρε μίζες για να αγοράσει η χώρα μας συγκεκριμένα οπλικά συστήματα που κόστισαν εκατομμύρια ευρώ. Και η σύζυγός του κατηγορείται ότι ξέπλενε αυτό το χρήμα μέσα από πακτωλό χρημάτων που ξόδευε για την πολυτελή ζωή της.

"Πουλάει η εικόνα της. Την ζηλεύουν"

Η προσωπικότητά της, σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, σαγήνεψε τον πρώην υπουργό. Και προκάλεσε φθόνο...

«Πουλάει η εικόνα της. Είναι μια εμφανίσιμη γυναίκα, συγγραφέας... εξέλιξε την προσωπικότητά της. Γι'αυτό την επέλεξε ο Άκης. Αυτή η εικόνα της ενόχλησε έντονα το στενό περι��άλλον. Υπάρχει φθόνος από πρόσωπα που είχαν συμμετοχή στη ζωή του άνδρα της.»

"Ζητά να δει το παιδί της μαζί με τον πατέρα του"

Όλους αυτούς τους μήνες που ο Άκης Τσοχατζόπουλος και η Βίκυ Σταμάτη είναι στη φυλακή, δεν έχουν δει μαζί το παιδί τους. Ήδη με αίτησή της ζητά να γίνει αυτή η συνάντηση.

«Για πρώτη φορά γίνεται αίτηση να υπάρξει κοινή συνάντηση Άκη και Βίκυς με το παιδί τους, κάτι που δεν έχει επιτραπεί μέχρι σήμερα με το σκληρότερο τρόπο. Είναι τραγική η ζωή στη φυλακή και γίνεται τραγικότερη από το γεγονός ότι οι συναντήσεις με το παιδί το τραυματίζουν»

Ο συνήγορός της κατηγορούμενης δίνει απάντηση ακόμα κα�� στα καυστικά σχόλια που ακούστηκαν για την υπερβολική χρήση bedadine από τη Βίκυ Τσοχατζοπούλου στη φυλακή.

«Η κα Τσοχατζοπούλου έχει μεγάλη αγάπη στην καθαριότητα. Προβλήθηκε αρνητικά. Κανείς δεν γνωρίζει ότι το μεγαλύτερο ποσοστό δερματικών παθήσεων το έχουν οι φυλακές Κορυδαλλού.»

Η Βίκυ Τσοχατζοπούλου έχει καταθέσει αιτήσεις αποφυλάκισης επικαλούμενη το παιδί της αλλά έχουν απορριφθεί όλες. Οι δικαστικές αρχές θεωρούν ότι υπάρχουν χρήματα σε λογαριασμούς στο εξωτερικό που δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top