Φωτογραφία-Ντοκουμέντο μέσα από το Mall στο σημείο που έγινε η έκρηξη!

Θα μιλήσουν οι κάμερες-Ακόμη κλειστό το εμπορικό κέντρο

Φωτογραφία-Ντοκουμέντο μέσα από το Mall στο σημείο που έγινε η έκρηξη!

​Αυτή την ώρα οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας έχουν στα χέρια τους όλα τα βίντεο που μάζεψαν από το εμπορικό κέντρο Mall.

Οι κάμερες ασφαλείας πιστεύουν ότι θα μιλήσουν και θα τους δώσουν αρκετές απαντήσεις για το πώς ακριβώς έγινε η τοποθέτηση της βόμβας.

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία σε αυτό ακριβώς το σημείο πάνω σε ένα stand είχαν τοποθετήσει μέσα σε χύτρα ταχύτητας τον εκρηκτικό μηχανισμό οι δράστες.

tjeyjty.jpg

Όλες οι κάμερες ασφαλείας θα δείξουν τα πάντα αλλά όπως υποστηρίζουν οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής σίγουρα οι δράστες θα ήταν μεταμφιεσμένοι!

Ίσως να είχαν βάλει περούκες, ψεύτικα χαρακτηριστικά, μακιγιάζ κτλ.!

Κλειστό το Mall

Ακόμα κλειστό παραμένει το εμπορικό κέντρο και αυτή την ώρα περνούν τα συνεργεία καθαρισμού για να μαζέψουν τα σπασμένα γυαλιά από τα καταστήματα!

Μάλιστα, οι καταστηματάρχες δεν μπόρεσαν να μπουν μέσα να δουν τις ζημιές που έχουν υποστεί τα καταστήματα τους!

Η ανακοίνωση του εμπορικού

«Μετά τη λήψη προειδοποίησης και ακολουθώντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες ασφαλείας επετεύχθη εντός 6 λεπτών πλήρης εκκένωση όλων των χώρων του εμπορικού κέντρου. Η έκρηξη σημειώθηκε στο επίπεδο 1, όπου υπήρχε περιορισμένος αριθμός ατόμων δεδομένου ότι τα καταστήματα είναι κλειστά την Κυριακή. Προκλήθηκαν εκδορές σε 2 άτομα μέλη της υπηρεσίας ασφαλείας του κτιρίου και περιορισμένες υλικές ζημιές. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις αξιωματούχων της Αστυνομίας η έκρηξη ήταν περιορισμένης ισχύος. Από την πλευρά της η εταιρεία συνεργάζεται με τις αρμόδιες αρχές προκειμένου για να συμβάλει στη διαλεύκανση της υπόθεσης»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top