Ο ξάδερφος «καίει» τον Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ!

Κατάθεση-φωτιά έκανε ο Ανδρέας Ρωσσώνης

Μια κατάθεση-φωτιά έκανε ο Ανδρέας Ρωσσώνης, συζύγος της Μαρίνας Παπακωνσταντίνου, ξαδέλφης του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Ο Ανδρέας Ρωσώνης, πολιτικός μηχανικός και αντιπρόσωπος όπλων τα τελευταία χρόνια, ανέφερε στους εισαγγελείς ότι όταν έγινε γνωστή η υπόθεση της λίστας ο πρώην υπουργός του τηλεφώνησε διαβεβαιώνοντάς τον ότι δεν επιχείρησε καμία επέμβαση στη λίστα!

Σύμφωνα με την «Κυριακάτικη Δημοκρατία» που δημοσιεύει απόσπασμα από την κατάθεσή του:

«Ο Γ.Σ Παπακωνσταντίνου κατείχε τη θέση του Υπουργού Οικονομικών και βρισκόταν υπό συνεχή αρνητική κριτική από τον τύπο και αλλού. Απ αυτά τα αντικειμενικά δεδομένα γίνεται αμέσως σαφές ότι ο εξάδελφος της γυναίκας μου είχε αυτοδυνάμως προς περιφρούρηση της δικής του πολιτικής φυσιογνωμίας , λόγο να μην θέλει οικογενειακώς να συνδέεται με καταθέσεις στην Ελβετία. Ήδη δε σήμερα που η χώρα μαστίζεται από ανέχεια. Συνεπώς και εάν ήθελε υποτεθεί ότι-πράγματι- ο πρώην υπουργός νόθευσε κείμενο που εξέθετε σε αρνητική πολιτική κριτική στο όνομα του ,είχε στήριγμα αυτοτελές για να ενεργήσει έτσι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top