Ασύλληπτη σπατάλη στον καιρό της κρίσης: Μοιράζουν αλληλογραφία με το προεδρικό αεροσκάφος!

Πτήσεις VIP με 3.500€ την ώρα – Ο Σαμαράς το είχε επιστρέψει για να πουληθεί

Ασύλληπτη σπατάλη στον καιρό της κρίσης: Μοιράζουν αλληλογραφία με το προεδρικό αεροσκάφος!
Οι ασύλληπτες σπατάλες στην Ελλάδα της κρίσης καλά κρατούν. Τελευταίο δείγμα, η χρήση του (πρώην ) προεδρικού αεροσκάφους ως αεροταξί για να μεταφέρεται… αλληλογραφία!

Κι, όμως, στην Ελλάδα που όλα είναι πιθανά, το απίστευτο γίνεται αληθινό! Το άλλοτε προεδρικό αεροσκάφος των 27,5 εκ. δολαρίων (21 εκ. ευρώ) χρησιμοποιείται πλέον ως αεροταξί για την αποστολή αλληλογραφίας και τη μεταφορά αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων προσφέροντας VIP ανέσεις με κόστος 3.542 ευρώ την ώρα.

Είναι το ίδιο αεροσκάφος που επεστράφη στην Πολεμική Αεροπορία αφού είχε αποφασισθεί από τον πρωθυπουργό το 2012 να πουληθεί με σκοπό τα χρήματα να χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη άλλων αναγκών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, (συγκεκριμένα στις 16 Ιανουαρίου) το κυβερνητικό Embraer χωρητικότητας 13 θέσεων εθεάθη στη Μύκονο με άπαντες να κοιτούν με απορία το πλήρωμα του να παραδίδει έναν ταχυδρομικό στρατιωτικό σάκο και να απογειώνεται μετά από 15 λεπτά.

Όπως διαπιστώθηκε εκτελούσε το δρομολόγιο Ελευσίνα-Λήμνος-Χίος-Ρόδος-Μύκονος Ελευσίνα με αποκλειστικό σκοπό τη μεταφορά πληρωμάτων και αλληλογραφίας…
​​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top