Η κρίση χτύπησε και τα καρναβάλια Πάτρας - Ξάνθης

Τα βραζιλιάνικα τύμπανα στη θέση των σέξι Βραζιλιάνων χορευτριών

Όσοι περιμένετε στα φετινά Καρναβάλια της Πάτρας και της Ξάνθης να δείτε καλλίγραμμες Βραζιλιάνες να λικνίζονται στους ρυθμούς της Σάμπα καλύτερα να το ξεχάσετε...

Η οικονομική κρίση έστειλε τις χορεύτριες σπίτι τους και τις αντικατέστησε με βραζιλιάνικα τύμπανα !

Όπως είπε ο κύριος Μανώλης Φανουράκης, πρόεδρος του κέντρου πολιτισμού Ξάνθης «θα υπάρξουν τα βραζιλιάνικα τύμπανα που είμαστε σε μια συνεννόηση να έρθουν από την Βραζιλία αλλά ταυτόχρονα θα έχουμε και ένα όνομα έκπληξη για την Βασίλισσα του Καρναβαλιού».

Από την άλλη, η κυρία Μα Κουρμπανα, καλλιτεχνική διευθύντρια του Καρναβαλιού Πάτρας δήλωσε: «εμείς δεν έχουμε συμμετοχές από Βραζιλία ή κάτι άλλο θα έχουμε κάποια ομάδα από την Ιταλία από το Σαβιάνο»

Και πώς να φέρουν Βραζιλιάνες όταν ο προϋπολογισμός μειώνεται κάθε χρόνο;

«Υπάρχει μια μεγάλη περικοπή κοντά στο 30 με 35 τα εκατό σε σχέση με τον περσινό προϋπολογισμό αλλά πιστεύουμε και ευελπιστούμε ότι πάλι θα τα καταφέρουμε» είπε ο κος Φουντουράκης ενώ η κα Κουρμπανα εξήγησε ότι «οι μειώσεις έχουν ξεκινήσει από πέρυσι. Το κόστος του Καρναβαλιού ήταν το ½ περίπου του προπέρσινου. Το φετινό βεβαίως είναι και αυτό με χαμηλό προϋπολογισμό».

Κάθε πέρσι και καλύτερα.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top