Ξηλώνουν τις παράνομες διαφημιστικές πινα��ίδες στην Θεσσαλονίκη

Για να «αναβαθμίσουν την αισθητική στο κέντρο της πόλης»

Συνεχίζεται από το δήμο Θεσσαλονίκης το "ξήλωμα" των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων από κοινόχρηστους χώρους και κτίρια με στόχο «τον ευπρεπισμό και την αναβάθμιση της αισθητικής στο κέντρο της πόλης» όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Από τις 08:30 το πρωί της Κυριακής, τα ειδικά συνεργεία του δήμου, θα πιάσουν δουλειά σε κτίριο της οδού Παύλου Μελά 13, σε κτίρια της οδού Τσιμισκή στους αριθμούς 24, 48, 102 καθώς και στην οδό Πολυτεχνείου 12.

Να σημειωθεί ότι την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013, στο πλαίσιο της εκτέλεσης εργασίας «Καθαίρεση διαφημιστικών πινακίδων από κοινόχρηστους χώρους και κτίρια», αποξηλώθηκαν οι παράνομες διαφημιστικές πινακίδες που ήταν τοποθετημένες στις όψεις των κτιρίων του μνημειακού άξονα ��ης οδού Αριστοτέλους, και συγκεκριμένα σε κτίρια της οδού Αριστοτέλους στους αριθμούς 3, 5, 7, 7-9, 8 και 23 καθώς και σε κτίριο της οδού Τσιμισκή 135.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top