Αμαλιάδα: «Βαρκάδα» στην είσοδο σχολείου!

Τα παιδιά μπαίνουν και γίνονται μούσκεμα ενώ οι γονείς διαμαρτύρονται

Το ένα πρόβλημα διαδέχεται το άλλο στο 4ο δημοτικό σχολείο Αμαλιάδας, η είσοδος του οποίου την Πέμπτη είχε μετατραπεί σε μία απέραντη λίμνη, δυσκολεύοντας την μετακίνηση γονέων και μαθητών.

16417_ph1.jpg
«Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα?» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι γονείς, οι οποίοι βλέπουν τα παιδιά τους να κάνουν μάθημα μέσα στις λυόμενες αίθουσες για πέμπτη συνεχή χρονιά και τώρα με τις έντονες βροχοπτώσεις προσπαθούν να τα μεταφέρουν με ασφάλεια από και προς το σχολείο.

Την Πέμπτη, εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης ο δρόμος που οδηγεί στο σχολείο και όλο το τμήμα μπροστά από την είσοδο του σχολείου, είχαν μετατραπεί σε μία μεγάλη λίμνη, δυσκολεύοντας τους μαθητές όταν επεχείρησαν να μπουν ή να βγουν από το σχολείο τους, αλλά μεγάλες δυσκολίες αντιμετώπισαν και οι γονείς.

Τα νερά δεν βρίσκουν διέξοδο και με δεδομένο ότι η βροχόπτωση ήταν έντονη, λίμνασαν ακριβώς έξω από το σχολείο και το 4ο δημοτικό μετατράπηκε σε σχολείο με λίμνη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μία μητέρα πήγε στο σχολείο κρατώντας στα χέρια στεγνά παπούτσια για το παιδί της, αφού αυτά που φορούσε έγιναν μούσκεμα από τη βροχή και τα νερά.

Οι γονείς δεν κρύβουν την δυσφορία τους, καθώς αισθάνονται ότι οι μαθητές του συγκεκριμένου σχολείου έχουν εγκαταλειφθεί από την πολιτεία.

Τα μαθήματα συνεχίζονται κανονικά στις λυόμενες αίθουσες, τα παιδιά όταν βρέχει είναι υποχρεωμένα να μένουν κλεισμένα μέσα σε αυτές, αφού δεν υπάρχ��ι άλλος χώρος συγκέντρωσης και φυσικά δεν υπάρχει αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top