Σοκάρει ο συζυγοκτόνος της Λέσβου:"Την έθαψα με το εσώρουχο, γιατί ήθελα να τη θυμάμαι γυμνή"

Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της 39χρονης

Σοκαριστική είναι η ομολογία του 45χρονου επιχειρηματία στη Λέσβο που έπνιξε και έθαψε την 40χρονη εν διαστάσει σύζυγό του.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης του φρικτού εγκλήματος που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Θόλωσα… την έπνιξα… την έθαψα…». Όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, ο 45χρονος την έθαψε γυμνή σε απομακρυσμένη περιοχή.

Ο δράστης φέρεται να εξήγησε στους αστυνομικούς ότι όταν σκότωσε τη γυναίκα του αυτή φορούσε το νυχτικό της αλλά στη συνέχεια την έγδυσε και την άφησε μόνο με το εσώρουχο της γιατί ήθελε να τη δει για τελευταία φορά γυμνή.

Εν τω μεταξύ, όσοι γνωρίζουν τον 45χρονο μιλούν με τα καλύτερα λόγια γι αυτόν και υποστηρίζουν ότι είναι ένας άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων που δεν θα μπορούσε να βλάψει ούτε… κουνούπι.

O 45χρονος, όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, «έσπασε» και οδηγήθηκε σε αυτήν την αποτρόπαιη πράξη.


Πληροφορίες αναφέρουν πως η τραγωδία άρχισε να διαδραματίζεται στις 5 περίπου το απόγευμα της Τρίτης στο σπίτι όπου διέμενε το ζευγάρι στην οδό Θεοφράστου 48 στη Μυτιλήνη.


Ύστερα από έναν καυγά που ξέσπασε μεταξύ τους ο 45χρονος άνδρας πίεσε με τα χέρια του το πρόσωπο της άτυχης κοπέλας στα σημεία του στόματος και της μύτης. Έτσι μοιραία η άτυχη γυναίκα έπεσε νεκρή από ασφυξία. Στη συνέχεια -προφανώς σε κατάσταση πανικού - περίμενε λίγο για να νυχτώσει και έβαλε το άψυχο πλέον σώμα της κοπέλας στο αυτοκίνητό του. Το μετέφερε στην περιοχή της Λάρσου κονά στο Ντίπι κι εκεί σε μία ερημική παραλία την έθαψε στην άμμο. Στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του.

Το ίδιο βράδυ η 18χρονη κόρη της άτυχης κοπέλας από τον πρώτο της γάμο ανησύχησε για τη μητέρα της γιατί δεν ανταποκρινόταν στα μηνύματα που της έστελνε από το κινητό της τηλέφωνο.

Επειδή υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά ενημέρωσε το φυσικό της πατέρα και μαζί πήγαν και δήλωσαν την εξαφάνισή της μητέρας της στην Αστυνομία. Το ίδιο έκανε και ο 45χρονος σύζυγος της 39χρονης γυναίκας ο οποίος όμως κατά τη διάρκεια της έρευνας από τους αξιωματικούς της αστυνομίας έπεσε σε πολλές αντιφάσεις με αποτέλεσμα να ομολογήσει λίγο αργότερα την αποτρόπαια πράξη του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top