ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ σε όλη τη χώρα σήμερα: Βροχές, καταιγίδες, και θυελλώδεις άνεμοι!

Μάθετε τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ σε όλη τη χώρα σήμερα: Βροχές, καταιγίδες, και θυελλώδεις άνεμοι!

Βροχές παντού σήμερα είναι η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή μετά το έκτακτο δελτίο κακοκαιρίας της ΕΜΥ. Κύρια χαρακτηριστικά του, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα, οι θυελλώδεις νοτιάδες στα πελάγη, καθώς και τα χιόνια στα ορεινά και στα ημιορεινά της ηπείρου, και της δυτικής Στερεάς.

Συγκεκριμένα στην Αττική:

Περιμένουμε νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες και βελτίωση από το μεσημέρι και μετά. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 με 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν νοτιοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και νωρίς το πρωί τοπικά θυελλώδεις.

Στη Θεσσαλονίκη τώρα:

Aναμένονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου.Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί με εξασθένηση από το βράδυ.

Η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα:

Θα κυμανθεί από 3 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 16 στη Νότια Ελλάδα, από 6 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 13 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ:

Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και το Σαββατοκύριακο, με βελτίωση από την Κυριακή.

Συγκεκριμένα,το Σάββατο, περιμένουμε νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, στα δυτικά, τα κεντρικά, τα νότια, και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα έχουμε στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Η θερμοκρασία, θα έχει σταδιακή πτώση, κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από 5-7 μποφόρ στα νότια πελάγη, και τοπικά 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι βελτιωμένος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, και μόνο στα δυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές, τις πρώτες πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία, θα ανέβει.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top