Κυκλοφοριακό ΧΑΟΣ στους δρόμους: Χωρίς ΜΕΤΡΟ, Τραμ και Ηλεκτρικό σήμερα!

Τραβούν χειρόφρενο οι εργαζόμενοι-Απειλούν με κινητοποιήσεις διαρκείας

Κυκλοφοριακό ΧΑΟΣ στους δρόμους: Χωρίς ΜΕΤΡΟ, Τραμ και Ηλεκτρικό σήμερα!

Πρώτη ανάρτηση: 18/01/2013 07:30

Με αρκετή υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν για ακόμα μία μέρα οδηγοί και επιβατικό κοινό καθώς Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ, τραβάνε χειρόφρενο.


Την κατάσταση δυσχεραίνει και η βροχή που πέφτει σε αρκετές περιοχές της Αττικής με αποτέλεσμα να δημιουργείται κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους.

Οι εργαζόμενοι, αντιδρούν και διαμαρτύ��ονται για την ένταξη τους στο ενιαίο μισθολόγιο, ενώ απειλούν με κινητοποιήσεις διαρκείας.

Γι΄αυτό, και αποφάσισαν την συνέχιση των κινητοποιήσεων, με νέα απεργία στις 21 Ιανουαρίου.

Την ίδια στιγμή, ο Υπουργός Ανάπτυξης,Κωστής Χατζηδάκης, ξεκαθάρισε πως «κατανοώ τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα αλλά υπάρχει μια συγκεκριμένη απόφαση ότι από το ενιαίο μισθολόγιο δεν θα εξαιρεθεί καμία κατηγορία εργαζομένων στο δημόσιο ή στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Δεν μπορεί να γίνει εξαίρεση. Και παρακαλώ αυτό να γίνει κατανοητό».

Μες την ημέρα πάντως, (γύρω στις 10:00), θα συνεδριάσουν οι εκπρόσωποι όλων των μέσων μαζικής μεταφοράς και του σιδηροδρόμου, προκειμένου να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Οι εργαζόμενοι σε ΣΤΑΣΥ, ΟΣΥ και ΟΣΕ επιμένουν για αναγνώριση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, που λαμβάνουν υπόψη την ιδιαιτερότητα της εργασία τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top