Πανεπιστημιούπολη:Χωρίς φαγητό και ζεστό νερό οι φοιτητές στην εστία του ΕΜΠ!

Ζουν σε άθλιες συνθήκες

Σε άθλιες συνθήκες είναι αναγκασμένοι να ζουν οι φοιτητές της εστίας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στου Ζωγράφου!

Έχουν γίνει είδη πολυτελείας το φαγητό, το ζεστό νερό και η σύνδεση στο Διαδίκτυο!

Στη φοιτητική εστία του ΕΜΠ στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου οι φοιτητές μένουν νηστικοί, διαβάζουν με κεριά και ψάχνουν για Διαδίκτυο στο κυλικείο του κτιρίου.

Μάλιστα, δεκάδες φοιτητές που διαμένουν στη συγκεκριμένη εστία συχνά φεύγουν από το εστιατόριο νηστικοί, καθώς δικαιούνται να σερβιριστούν μισή ώρα πριν από το τέλος κάθε γεύματος. Κι αυτό γιατί πολλοί σπουδάζουν στα ΤΕΙ Αθήνας, τα οποία δεν πληρώνουν την κάρτα σίτισης.

Έτσι μένουν πάντα τελευταίοι, τρώνε ότι περισσεύει και συχνά δεν περισσεύει τίποτα!

Πέρα από την ανεπαρκή σίτιση έρχεται να προστεθεί η απουσία φύλαξης του κτιρίου, με αποτέλεσμα να μπορεί ο καθένας να τριγυρνά ανενόχλητος στους ορόφους.

Επίσης, το ζεστό νερό ποτέ δεν φτάνει στους τελευταίους ορόφους του κτιρίου και οι φοιτητές που μένουν ψ��λά αναγκάζονται να κάνουν μπάνιο με κρύο νερό, ενώ πολύ συχνές είναι οι διακοπές ρεύματος.

Τέλος, σε μία από τις μεγαλύτερες φοιτητικές εστίες στην Ελλάδα το Διαδίκτυο είναι είδος πολυτελείας. Οι φοιτητές κατεβαίνουν με τα λάπτοπ τους στο ισόγειο, όπου βρίσκεται το κυλικείο και είναι το μόνο που διαθέτει wi-fi.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top