Ως ύποπτη καλείται τη Δευτέρα η συνεργάτιδα του Ιωάννη Διώτη

Θα κληθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις των δυο εισαγγελέων για το τι συνέβη τον Ιούλιο του 2011

Ως ύποπτη καλείται τη Δευτέρα η συνεργάτιδα του Ιωάννη Διώτη

​Ως ύποπτη για νόθευση εγγράφου από κοινού καλείται την ερχόμενη Δευτέρα από τους εισαγγελείς οικονομικού εγκλήματος Γρ. Πεπόνη και Σπ. Μουζακίτη η συνεργάτιδα του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη, η οποία φέρεται να τον βοήθησε στην αντιγραφή του memory stick με τη λίστα Λαγκάρντ.

Το υπόμνημα του πρώην εισαγγελέα έβαλε στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης τη μετακλητή υπάλληλο καθώς ο κ. Διώτης επικαλούμενος άγνοια ως προς τη λειτουργία των ηλεκτρονικών υπολογιστών, είπε ότι ζήτησε τη βοήθειά της προκειμένου να μεταγράψει το υλικό από το στικάκι που του είχε δώσει ο τότε υπουργός οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου προκειμένου, όπως ισχυρίζεται, να μην προκαλέσει φθορά στο πρωτότυπο υλικό από λάθος χειρισμό.

Τη βοήθεια της συγκεκριμένης συνεργάτιδάς του λέει ο κ. Διώτης ότι ζήτησε και για να διαγράψει ολοκληρωτικά το επίμαχο αρχείο, που απ' ότι φαίνεται ήταν το αρχικό stick.

Η μετακλητή υπάλληλος που έχει την ιδιότητα της δικηγόρου θα κληθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις των δυο εισαγγελέων για το τι συνέβη τον Ιούλιο του 2011, περίοδο κατά την οποία φαίνεται ότι δημιουργήθηκε το usb που διαβιβάστηκε από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, μέσω του πρωθυπουργικού γραφείου, στη Δικαιοσύνη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top