Οδηγοί προσοχή: Δείτε ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στο κέντρο σήμερα

Νέο χάος αναμένεται: Χωρίς μετρό η πρωτεύουσα

Πρώτη ανάρτηση: 17/01/2013 00:33​

Νέο χάος αναμένετ��ι σήμερα στους δρόμους της Αθήνας εξαιτίας της απεργίας του μετρό, αλλά και των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο κέντρο.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, χωρίς μετρό θα μείνει σήμερα η πρωτεύουσα λόγω της 24ωρης απεργίας που προκήρυξε το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών, που αντιδρά στην ένταξή των εργαζομένων στο ενιαίο μισθολόγιο, που, όπως επισημαίνουν, καταργεί αυτομάτως την Σ.Σ.Ε.

Η απεργία στο μετρό συνέπεσε με την λαμπαδηδρομία στα πλαίσια των 10ων Παγκόσμιων Χειμερινών αγώνων Special Olympics, επομένως όσοι κινηθείτε στο κέντρο θα πρέπει να γνωρίζετε ότι σταδιακά θα κλείσουν ορισμένοι δρόμοι.

Συγκεκριμένα:

Α) Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από 10:30 έως 14:00 στις οδούς και λεωφόρους:

-Λ. Βασ. Κωνσταντίνου, στο τμήμα της από την Λ. Β. Όλγας έως την Λ. Β. Σοφίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κηφισίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Αρδηττού, στο τμήμα της από την Λ. Βουλιαγμένης έως την Λ. Β. Όλγας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Β. Κων/νου, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της από την οδό Β. Αλεξάνδρου έως την οδό Φειδιππίδου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κηφισίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Λ. Μεσογείων, στο τμήμα της από την Λ. Β. Σοφίας έως την οδό Σινώπης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγία Παρασκευή.

Β) Διακοπή της κυκλοφορίας από 10:30 έως 13:00 και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων ��πό ώρα 06:00 έως 13:00 στις οδούς και λεωφόρους:

-Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της από την Λ. Αμαλίας έως την οδό Ρηγίλλης, ρεύμα κυκλοφορίας προς ΧΙΛΤΟΝ.

-Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

-Λ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της, ρεύμα κυκλοφορίας προς οδό Πανεπιστημίου.

-Ηρώδου Αττικού, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top