«Άρωμα» γυναίκας στην επίθεση στα γραφεία της ΝΔ

Καθαροί από DNA οι κάλυκες του καλάσνικοφ

«Άρωμα» γυναίκας στην επίθεση στα γραφεία της ΝΔ

Απογοητευτικά είναι μέχρις στιγμής τα αποτελέσματα από την αναζήτηση στοιχείων που τυχών άφησαν οι τρομοκράτες τόσο στο σημείο από όπου πραγματοποίησαν την ένοπλη επίθεση κατά των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας όσο και στο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για να διαφύγουν. Αυτοκίνητο που σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες οδηγούσε μια γυναίκα.

Είδαν τη γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τη νεαρή γυναίκα να βγαίνει από τη θέση του οδηγού όταν το αυτοκίνητο σταμάτησε σε μια αλάνα στο Παλαιό Φάληρο. Η γυναίκα και οι δύο οπλοφόροι έριξαν βενζίνη στα καθίσματα, άνοιξαν τις πόρτες για να μπει οξυγόνο και έβαλαν φωτιά για να εξαφανίσουν κάθε ίχνος βιολογικού υλικού.

Καθαροί από DNA οι κάλυκες του Καλάσνικοφ

Καθαροί από δακτυλικά αποτυπώματα και ίχνη βιολογικού υλικού φαίνεται να είναι και οι 9 κάλυκες από καλάσνικοφ αλλά και οι δύο σφαίρες που βρέθηκαν στον τόπο της ένοπλης επίθεσης. Μια επίθεση που περιγράφει με χαρακτηριστικό τρόπο ένας από τους κατοίκους της περιοχής.

Μαρτυρία κατοίκου

«Ήταν αργά τη νύχτα όταν ξαφνικά άκουσα φωνές και δευτερόλεπτα αργότερα μια ριπή αυτόματου όπλου. Ήταν κάπου 10 με 12 πυροβολισμοί από πολεμικό όπλο. Σχεδόν την ίδια στιγμή ακουστήκαν άλλοι δύο - τρεις πυροβολισμοί αλλά από άλλο όπλο. Έμοιαζαν πυροβολισμοί από πιστόλι. Πετάχτηκα στο μπαλκόνι να δω, αλλά οι δράστες είχαν ήδη προλάβει να εξαφανιστούν».

Οι αστυνομικοί περιμένουν τώρα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ανάληψη ευθύνης από τους δράστες της επίθεσης. Μια προκήρυξη που ίσως φωτογραφίσει με την φρασεολογία της παλαιούς γνώριμους στο χώρο της τρομοκρατίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top