Θέλετε σκυλάκι; Μάθετε τα πάντα για τα toy dogs!

Τα μικρόσωμα τετράποδα που λατρεύουν όλοι!

Θέλετε σκυλάκι; Μάθετε τα πάντα για τα toy dogs!

Για όσους από εσάς το έχουν σκεφτεί καλά πρώτα και θέλουν ένα σκυλάκι για σπίτι… εμείς είμαστε εδώ να σας προτείνουμε ποιο είναι το καταλληλότερο για την περίπτωση σας.

Υπάρχει μια κατηγορία σκύλων, τα toy dogs, τα οποία είναι ιδανικά καθώς είναι πολύ μικρόσωμα. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν:

maltese_puppy-wide.jpg



Maltese toy: Είναι ο καλύτερος σύντροφος των μικρών παιδιών. Ιδιαίτερα χαριτωμένα, ήσυχα και φτάνουν το πολύ τα τρία κιλά.

Cavalier-King-Charles-Spaniel.jpg

Cavalier kings Charles spaniel: Το αγαπημένο σκυλί του πρίγκιπα Καρόλου του Β’. Είναι γλυκά και παιχνιδιάρικα. Λίγο πιο μεγαλόσωμα από τα maltese.

FrenchBulldogWDN_Ap6D.jpg

French Bulldog: αρκετά δραστήριος και έξυπνος. Γίνεται μικρού ή μεσαίου μεγέθους, ενώ μπορεί να γίνει και πολύ καλός φύλακας.

112 shitzu.jpg

Sih – Tsu: Είναι το αγαπημένο σκυλί των μοντέλων. Είναι πανέμορφο και με στυλ και παραμένει πολύ – πολύ μικρό.

pug0607.jpg

Pug: ή αλλιώς κινέζικο bulldog. Είναι πολύ «δημοφιλής» και αγαπησιάρης. Μπορεί να είναι μικρό σε μέγεθος, αλλά έχει έντονη προσωπικότητα και κερδίζει αμέσως το αφεντικό του.

West-Highland-Terrier-Puppies-For-Sale-2.jpg

West Highland Terrie: Μικρό αλλά θαυματουργό. Κυνηγός και ιδανικός για να πιάνει ποντίκια και άλλα μικρόσωμα ζωάκια.

okj.jpg

Jack Russell: Αν εκπαιδευτεί σωστά θα σας εκπλήξει. Ζωηρός και παιχνιδιάρης. Ότι πρέπει για να παίζει με τα μικρά παιδιά.

Υπάρχουν περίπου 300 ράτσες μικρόσωμων σκύλων, που μπορείτε να αποκτήσετε, αν διαθέτετε χρήματα. Οι τιμές τους ξεκινούν από 350 ευρώ και θα πρέπει να υπολογίσετε άλλα 150 – 200 ευρώ τον χρόνο για τα εμβόλια και την παρακολούθηση από κτηνίατρο.

Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι επειδή τα toy dogs είναι αποτέλεσμα «εργαστηρίου» αντιμετωπίζουν περισσότερα προβλήματα υγείας από τα άλλα.

Απολαύστε τα στο βίντεο από την πρωινή εκπομπή του Mega...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top