Τεράστια προβλήματα και κλειστοί δρόμοι λόγω κακοκαιρίας! Πλημμύρισαν περιοχές

Μόνο με... φουσκωτό οι μετακινήσεις! Δείτε τι έγινε

Τεράστια προβλήματα και κλειστοί δρόμοι λόγω κακοκαιρίας! Πλημμύρισαν περιοχές

Πρώτη ανάρτηση: 16/01/2012 10:41

Πλημμυρισμένοι είναι οι δρόμοι της Αθήνας λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα οι οδηγοί. Η οδός Πειραιώς έκλεισε νωρίτερα για αρκετή ώρα, καθώς στην συμβολή των οδών Πειραιώς και Χαμοστέρνας η κατάσταση είχε επιδεινωθεί τόσο πολύ, που κάποιοι οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα αμάξια τους και δεν μπορούσαν να μετακινηθούν. Το πρόβλημα λύθηκε με την παρέμβαση της πυροσβεστικής. Παρόμοια προβλήματα αντιμετώπισαν και οι οδηγοί στην Λ. Σταμάτας.

cceeknqzrg4cc5daffed867.jpg

Τα περισσότερα φρεάτια ξεχείλισαν, ενώ φανάρια στο κέντρο, όπως στην Πατησίων και Ηπείρου, έχουν χαλάσει με αποτέλεσμα να επικρατεί κομφούζιο!

1879581.jpg

Όπως σας είχαμε πει, μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί στον Περιφερειακό Υμηττού, στην Λ. Συγγρού, στην Λ. Ποσειδώνος, στην Ιερά Οδό, στην Μ. Αλεξάνδρου, στην Λ. Θηβών, Λ. Αλεξάνδρας και Λ. Κηφισίας, κυρίως προς το ρεύμα για κέντρο. Επίσης, μεγάλα προβλήματα συναντούν οι οδηγοί στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο Παλατάκι, όπου έχουν συσσωρευτεί νερά, καθώς επίσης και στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας και στα δύο ρεύματα.

1879582.jpg

Το Σύνταγμα είναι… μια απέραντη λίμνη και οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Ήδη η πυροσβεστική έχει δεχτεί πολλές κλήσεις για άντληση υδάτων, όμως όπως έχει γίνει η κατάσταση, ποιον να πρωτοβοηθήσει! Στον Κηφισό, στο Ίλιον, το Αιγάλεω, το Περιστέρι και τη Νέα Χαλκηδόνα οι δρόμοι… «εξαφανίστηκαν» κάτω από το νερό, ενώ αρκετά είναι τα προβλήματα και στον Πειραι��.

Πυροσβεστικά οχήματα έσπευσαν στο Μενίδι, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, όπου όχημα ακινητοποιήθηκε λόγω της συσσώρευσης υδάτων με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ο οδηγός μέσα!

1879578.jpg

Τα φαινόμενα θα συνεχίσουν να είναι έντονα μέχρι το απόγευμα, για αυτό όσοι αποφασίσετε να βγείτε από το σπίτι… υπομονή!

Δείτε τι γίνεται στο βίντεο που ακολουθεί

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top