Άνοιξαν οι ουρανοί: Χάος στους δρόμους της Αθήνας

Καταιγίδες με αστραπές και χιόνια στα ορεινά

Άνοιξαν οι ουρανοί: Χάος στους δρόμους της Αθήνας

Πρώτη ανάρτηση: 16/01/2013 08:46

Η χειρότερη ημέρα της εβδομάδας από άποψη καιρού είναι η σημερινή, όπου επικρατούν «άγρια» καιρικά φαινόμενα με βροχές, καταιγίδες, χιόνια και ισχυρούς ανέμους.

Όπως σας είχαμε πει τα φαινόμενα στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα αρχίσουν να εξασθενούν από το πρωί της Πέμπτης, όμως σε κάποιες περιοχές θα παραμείνουν. Αυτές είναι: Ιόνιο, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησο, Ανατολικό Αιγαίο.

Στην Αττική… η μέρα έγινε νύχτα. Οι ουρανοί άνοιξαν και σημειώνονται έντονες βροχοπτώσεις και μπουμπουνητά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη η κατάσταση είναι παρόμοια με την θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού στα νησιά του Ιουνίου, ενώ χιονοπτώσεις αναμένονται στην Ήπειρο με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου στα νησιά και στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.

Οι κρατικές υπηρεσίες είναι σε επιφυλακή, προκειμένου να αντιμετωπιστούν γρήγορα τυχόν προβλήματα που προκύψουν από την επιδείνωση των καιρικών φαινομένων.

Τεράστια προβλήματα στους δρόμους

Εξαιτίας της κακοκαιρίας η κίνηση των οχημάτων στους δρόμους της Αθήνας γίνεται με τεράστια δυσκολία. Οι οδηγοί πρέπει να οπλιστούν με υπομονή, κυρίως αν κινούνται:

στον Περιφερειακό Υμηττού, στην Λ. Συγγρού, στην Λ. Πειραιώς, στην Ιερά Οδό, στην Μ. Αλεξάνδρου, στην Λ. Θηβών, Λ. Αλεξάνδρας και Λ. Κηφισίας, κυρίως προς το ρεύμα για κέντρο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top