Συγκλονιστική μαρτυρία ντοκουμέντο για την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ

Οπλισμένοι με αντιαρματικό όπλο οι δράστες

Συγκλονιστική μαρτυρία ντοκουμέντο για την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ

Οπλισμένοι με αντιαρματικό όπλο ήταν σύμφωνα με μια συγκλονιστική μαρτυρία ντοκουμέντο που φέρνει στο φως το ΣΤΑΡ, οι δύο τρομοκράτες που έπληξαν με πυροβόλα όπλα το κτίριο της Νέας Δημοκρατίας στη Λεωφόρο Συγγρού.

Αυτό υποστηρίζει ένας μεσήλικας κάτοικος της περιοχής, η μαρτυρία του οποίου κρίνεται ως ιδιαίτερα αξιόπιστη από στελέχη της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Ο αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε στους αστυνομικούς τους δύο δράστες που όπως είπε μιλούσαν ελληνικά και φορούσαν μαύρα ρούχα και κουκούλες. Ο ένας κρατούσε το αντιαρματικό όπλο με το οποίο, σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία του, σκόπευαν να χτυπήσουν τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ο άλλος ήταν οπλισμένος με καλάσνικοφ. Η μαρτυρία του ξεκαθαρίζει επίσης την ορφανή σφαίρα από περίστροφο που βρέθηκε στην ταράτσα του κτιρίου. Μια μαρτυρία που προκάλεσε συναγερμό στην αντιτρομοκρατική για τον βαρύτατο οπλισμό που πιθανότατα έχουν στην κατοχή τους οι άγνωστοι δράστες.
Μαρτυρία ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ


«Είδα δύο μαυροφορεμένους άνδρες με κουκούλες να ανηφορίζουν βιαστικά την γέφυρα και στη συνέχεια να σταματάνε στο τοιχάκι ακριβώς απέναντι από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. Τρόμαξα όταν διαπίστωσα ότι ο ένας κρατούσε πολεμικό όπλο Καλάσνικοφ και ο άλλος έναν σωλήνα που έμοιαζε με αντιαρματικό.

Ξαφνικά αυτός με το αντια��ματικό, τον βλέπω να γονατίζει και να σημαδεύει προς το κτίριο αλλά αμέσως μετά τον ακούω να φωνάζει έξαλλος προς τον περιπτερά, ο οποίος στο μεταξύ είχε βγει έξω μάλλον από περιέργεια. Του φώναξε τρεις με τέσσερις φορές «μπες μέσα βρε μ...!» Ο περιπτεράς όμως μάλλον δεν κατάλαβε και δεν έλεγε να φύγει!


Όπως λέει αυτόπτης μάρτυρας, ο δεύτερος από τους δράστες που κρατούσε το καλάσνικοφ, έριξε μια ριπή προς το κτίριο της Νέας Δημοκρατίας, ενώ αυτός που είχε το αντιαρματικό, έβγαλε ένα περίστροφο και πυροβόλησε κι αυτός προς το κτίριο. Αμέσως μετά άρχισαν να τρέχουν προς ένα αυτοκίνητο που ήταν σταματημένο στην κάτω πλευρά της γέφυρας. Όπως είδα υπήρχε μέσα στο αυτοκίνητο άλλος ένας που καθόταν στο τιμόνι.

Έρευνες ακόμη και στην Κύπρο

Αυτή η μαρτυρία, όπως ήταν επόμενο προκάλεσε αίσθηση στην αντιτρομοκρατική, καθώς ο αυτόπτης μάρτυρας ήταν σε θέση να αναγνωρίσει το αντιαρματικό όπλο μιας χρήσης όπως είναι το LOW.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες αναζητούν την διαδρομή του όπλου ακόμη και στην Κύπρο, καθώς, κατά διαβολική σύμπτωση μόλις τον περασμένο Οκτώβριο, με παρόμοιο αντιαρματικό όπλο άτομα του υποκόσμου σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον γενικό εισαγγελέα στη Λευκωσία. Μια απόπειρα δολοφονίας που απετράπη την τελευταία στιγμή.

Περιμένουν προκήρυξη

Η τρομοκρατική επίθεση στην Νέα Δημοκρατία υποχρέωσε την αστυνομία να αναβαθμίσει τα μέτρα ασφαλείας σε δεκάδες πιθανούς στόχους, ενώ υπάρχει ανησυχία για πιθανό νέο χτύπημα εάν δεν υπάρξει σύντομα ανάληψη ευθύνης από κάποια οργάνωση. Σύμφωνα με μαρτυρίες θεωρείται πιθανόν στην τρομοκρατική επίθεση να συμμετείχε και μια γυναίκα, η οποία εμφανίζεται να κάθεται στο τιμόνι του αυτοκινήτου που χρησιμοποίησαν για να διαφύγουν

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top