Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη βράβευσε τον Αβραάμ Παπαδόπουλο

Για την προσφορά του στο σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη βράβευσε τον Αβραάμ Παπαδόπουλο
Η πρόεδρος του συλλόγου Ελπίδα κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, βράβευσε σήμερα τον διεθνή ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Αβραάμ Παπαδόπουλο για την πολύχρονη προσφορά του στον σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ.

"Είσαι ένας ξεχωριστός φίλος της Ελπίδας, ως αθλητής, ως πρωταθλητής και ως άνθρωπος και αυτό φανερώνεται και από την αγάπη των συμπαικτών σου στην εθνική Ελλάδος, που αφιέρωναν σε σένα τα πιο σημαντικά γκολ, όταν τραυματίστηκες και αποχώρησες από τους αγώνες. Με συγκινεί πάρα πολύ το ότι πιστεύεις σε μας, μοιράζεσαι το όραμα μας και σήμερα με πολύ χαρά βρισκόμαστε μαζί σου εδώ για να σε τιμήσουμε συμβολικά" σημείωσε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη απευθυνόμενη στον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

"Είναι μια πρωτοβουλία που πήραμε πριν από μερικά χρόνια και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στα παιδιά και δίπλα σας, αλλά νομίζω ότι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε σας για το έργο που επιτελείτε. Πραγματικά εσείς είστε αυτή που δίνετε αυτό το όραμα και θα πρέπει όλοι μας να είμαστε ευγνώμονες απέναντι σε εσάς" είπε ο ποδοσφαιριστής.


Τον διεθνή ποδοσφαιριστή υποδέχθηκαν μαζί με την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη και οι μαθητές των εκπαιδευτηρίων ο Πλάτων, οι οποίοι πήραν ένα μάθημα ζωής, από τον τιτάνιο αγώνα που δίνουν τα παιδιά που νοσηλεύονται στην ογκολογική μονάδα.


Τα παιδιά δώρισαν μάλιστα στον σύλλογο Ελπίδα επιταγή με τα χρήματα που συγκέντρωσαν από το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ που διοργάνωσαν.

"Είναι για μένα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι είσαστε σήμερα εδώ και βοηθάτε αυτά τα παιδιά που τόσο υποφέρουν στη ζωή τους" τους είπε η κυρία Βαρδινογιάννη.

Ο Αβράαμ Παπαδόπουλος από την πλευρα του αφού ευχαρίστησε την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη για το έργο της, αποχώρησε με την υπόσχεση πως θα στέκεται πάντα στο πλευρό των παιδιών που δίνουν μεγάλη μάχη για τη ζωή. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top