Θεσσαλονίκη: Γίνεται Διαγωνισμός Μαθητικής Επιχειρηματικότητας

Δίνεται η ευκαιρία στους νέους να αναδείξουν τις σκέψεις τους, τις ιδέες τους, τα υλοποιήσιμα επιχειρηματικά τους σχέδια

Θεσσαλονίκη: Γίνεται Διαγωνισμός Μαθητικής Επιχειρηματικότητας

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία των Επιμελητηρίων Στερεάς Ελλάδας, που συνδιοργανώνουν τον 1ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Μαθητικής Επιχειρηματικότητας.

Στόχος του θεσμού είναι η διασύνδεση της επιχειρηματικότητας με την εκπαίδευση.

Μέσα από τον διαγωνισμό δίνεται η ευκαιρία στους νέους να αναδείξουν τις σκέψεις τους, τις ιδέες τους, τα υλοποιήσιμα επιχειρηματικά τους σχέδια, τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε ευκαιρίες δημιουργίας βιώσιμων μελλοντικών επιχειρήσεων.

Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής, είναι να έρθουν οι μαθητές σε επαφή με την έννοια της επιχειρηματικότητας, να ενδιαφερθούν, να ρωτήσουν, να μάθουν.

Τα Επιμελητήρια, πέρα από συμβουλευτικά όργανα της Πολιτείας και φορείς ενδυνάμωσης των επιχειρήσεων του κάθε Νομού, στοχεύουν και στο να αναδείξουν την υγιή και νεανική επιχειρηματικότητα, μέσα από στοχευμένες κινήσεις και να βοηθήσουν νέους ανθρώπους να γνωρίσουν το «επιχειρείν» καθώς και να υποδείξουν τους δρόμους που ανοίγονται μέσα από αυτή τη διαδικασία.

Ειδικά σήμερα, που η κοινωνία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top