Αραβαντινός: «Ο Άκης μένει σε ένα κελί 8 τετραγωνικών με άλλους τρεις»

Τι λέει για τα κελιά VIP και για τον... σολωμό!

Στον Κορυδαλλό δεν υπάρχουν κελιά VIP, υποστήριξε ο κ. Αραβαντινός, τονίζοντας ότι τα κελιά, που ζουν οι πλούσιοι είναι πιο μικρά από τα άλλα.

«Όλα τα κελιά είναι ίδια. Την δυνατότητα να βάλεις πέντε στο ένα κελί και έναν στο άλλο δεν την έχεις, γιατί θα φας ξύλο από τους κρατούμενους… Αυτή τη στιγμή ο πλέον επώνυμος κρατούμενος, ο Άκης, μένει στο κελί με άλλους τρεις, ενώ άλλος επώνυμος ο Μάκης ή ο άλλος, ξέρω εγώ, είναι με άλλους δύο στο κελί».

Ο διευθυντής των φυλακών υποστήριξε ότι ζουν δύο ή τρεις κρατούμενοι VIP σε 8 τετραγωνικά μέτρα. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει είναι και χειρότερα διαμορφωμένος ο χώρος που μένουν αυτοί, γιατί είναι μακρόστενα τα κελιά. «Είν��ι δύσκολα, δεν το συζητάει κανένας», προσθέτει.

«Όχι delivery και από το τηλέφωνο. Λειτουργεί χρηματοπιστωτικό σύστημα. Αν έχει χρήματα τα δίνεις στο ταμείο και μπορείς, όχι κάθε μέρα, αλλά μια φορά την εβδομάδα να παραγγέλνεις τηλεκάρτες, τσιγάρα και λοιπά και την άλλη φαγητό».

Στην συνέχεια εξήγησε ότι μπορείς να παραγγέλνεις προϊόντα μέχρι 180 ευρώ την εβδομάδα.

Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί από το Mega…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top