«Αγριεύει» από σήμερα ο καιρός: βροχές και καταιγίδες

Αναλυτικά ανά περιοχή η πρόγνωση – πότε αναμένεται βελτίωση

«Αγριεύει» από σήμερα ο καιρός: βροχές και καταιγίδες

Πρώτη ανάρτηση: 15/01/2013 00:57

Με βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα κυλήσει η εβδομάδα, οπότε την ομπρέλα θα την έχουμε πάντα ανά χείρας!

Αναλυτικά, ανά περιοχή ο καιρός της Τρίτης

Αττική: βροχούλες κυρίως στα δυτικά και νότια, άνεμοι νότιοι έως 7 μποφόρ και θερμοκρασία μεταξύ 5 και 17 βαθμών Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: πιθανότητα ασθενούς βροχής, νότιοι νοτιοανατολικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 4 έως 11 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη: βροχές αρχικά στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, νοτιάδες τοπικά έως 7 μποφόρ και ο υδράργυρος μεταξύ 4 και 11 βαθμών.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο που βαθμιαία από το απόγευμα θα ενταθούν και θα επεκταθούν στις υπόλοιπες περιοχές. Άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία από 5 έως 18 βαθμούς.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: βροχές αρχικά στην ανατολική Πελοπόννησο, αργότερα στην ανατολική Στερεά και τη νύχτα στις υπόλοιπες περιοχές. Νοτιάδες τοπικά 8 μποφόρ και θερμοκρασία από 2 έως 17 βαθμούς.

Κυκλάδες, Κρήτη: τοπικές βροχές από το απόγευμα, νοτιοανατολικοί άνεμοι μέχρι 8 μποφόρ και ο υδράργυρος μεταξύ 9 και 18 βαθμών.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: βροχές κυρίως στα βόρεια, άνεμοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα έχουμε σε ορισμένες περιοχές μέχρι και την Παρασκευή, με τον καιρό να παρουσιάζει σχετική βελτίωση το Σάββατο αλλά να επιδεινώνεται ξανά την Κυριακή, με καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top