Αισιοδοξία για τον τουρισμό το 2013!

Αύξηση έως και 10% σε σχέση με πέρυσι

​Θετικά είναι τα πρώτα στοιχεία από τα μεγάλα τουριστικά πρακτορεία για την τουριστική κίνηση το 2013 στη χώρα μας!

Όπως φαίνεται σε σχέση με πέρυσι θα υπάρξει αύξηση των τουριστών στην Ελλάδα μέχρι και 10%!

Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος θεωρούνται οι μήνες κλειδιά στον τουρισμό, καθώς ένας μεγάλος όγκος ξένων τουριστών κλείνουν αυτούς τους μήνες τις διακοπές τους!

Έτσι η χώρα μας φαίνεται να είναι πέρα από την κρίση, ο πιο δημοφιλής τουριστικός προορισμός!

«Όλοι καταλαβαίνουμε ότι είναι αναγκαίο να γίνουν αλλαγές, είναι αναγκαίο να γίνουν πολλά γιατί η συνεχιζόμενη ύφεση έχει αφήσει τα ίχνη της ακόμα και στον τουριστικό κλάδο, παρά το ότι είναι ο δυναμικότερος τομέας της ελληνικής οικονομίας», αναφέρει η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη.

Την ίδια ώρα ριάλιτι που δυσφημίζουν την χώρα μας και προβάλλονται στη Βρετανία εξόργισαν την υπουργό Τουρισμού, που έχει προβεί ήδη σε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατευτεί ο τουρισμός!

«Εάν αυτή την στιγμή βγάζεις ��ρνητικές εικόνες, αναρωτιόμαστε γιατί δεν βγήκαν τον Δεκέμβρη που ήταν νεκρή η περίοδος; Δεν ξέρω, είναι ύποπτο πάντως!», σημειώνει ο κ. Γιώργος Τσακίρης, πρόεδρος του ΞΕΕ.

Το ξενοδοχειακό επιμελητήριο της Ελλάδας στο πλαίσιο των αλλαγών που γίνονται για τον εκσυγχρονισμό του τουρισμού παρουσίασε το «Hotel Stars Union», ένα σύστημα αξιολόγησης δηλαδή των ξενοδοχείων, που εφαρμόζεται ήδη σε 13 χώρες αλλά και το παρατηρητήριο παραπλανητικής διαφήμισης στο διαδίκτυο!

Ήδη έχουν γίνει 27 αναφορές για ξενοδοχεία που παραπλανούσαν τους τουρίστες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top