7ο ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση Λαυρεντιάδη!

Το δεξί χέρι του επιχειρηματία

​Η γνωστή δικηγόρος Ελένη Σκούρα, δεξί χέρι του προσωρινά κρατούμενου επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και (κυρίως) του καταζητούμενου με διεθνές ένταλμα σύλληψης Πέτρου Κυριακίδη για την πολύκροτη υπόθεση της Proton Bank και τις επισφαλείς δανειοδοτήσεις των 700 εκατομμυρίων ��υρώ, είναι το έβδομο πρόσωπο για το οποίο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Η ανακρίτρια Ιωάννα Χατζάκη, μετά την κλήτευση της κατηγορούμενης για απολογία και τη μη εμφάνισή της εξέδωσε το ένταλμα, το οποίο πιθανόν θα μετατραπεί σύντομα σε διεθνές, αφού υπάρχουν υπόνοιες πώς η κατηγορούμενη , η οποία είναι σύζυγος μεγαλοστελέχους της ALAPIS (επίσης κατηγορούμενου στην υπόθεση) έχει διαφύγει στο εξωτερικό, όπως εκτιμούν οι δικαστικές αρχές πώς έχει συμβεί και με τον μέντορά της, Πέτρο Κυριακίδη.

Το ένταλμα που εκδόθηκε αφορά τις κατηγορίες της συγκρότησης και ένταξης σε εγκλημα��ική οργάνωση, απάτης, ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και απιστίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να κάλυπτε νομικά τις παράνομες δραστηριότητες του κυκλώματος.

Για την υπόθεση έχουν κριθεί ήδη προσωρινά κρατούμενοι , ο επιχειρηματίας Λαυρεντιάδης (που ήδη έχει ζητήσει την αποφυλάκισή του για λόγους υγείας) και 4 ακόμα συνεργάτες του, ενώ συνεχίζει να καταζητείται ο Πέτρος Κυριακίδης, ο οποίος εξαφανίστηκε εξ αρχής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top