Μας «έθαψαν» οι σκοπιανοί εθνικιστές!

Περιέφεραν φέρετρο, με προκλητικές εκφράσεις και με την ελληνική σημαία

Μας «έθαψαν» οι σκοπιανοί εθνικιστές!

​Μας «έθαψαν» οι σκοπιανοί εθνικιστές για μια ακόμα φορά!

Κι όταν λέμε μας «έθαψαν» εννοούμε ότι έκαναν κανονική κηδεία στη χώρα μας με αφορμή το τοπικό τους καρναβάλι και με πολύ κακό χιούμορ!

Όλα έγιναν στην μικρή πόλη Βέβτσανη, όπου όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, οι Σκοπιανοί περιέφεραν στο καρναβάλι ένα υποτιθέμενο φέρετρο της Ελλάδας. Το φέρετρο ήταν σκεπασμένο με την ελληνική σημαία και πάνω του η χώρα μας αναγραφόταν ως «Yunanistan» και «Hell-ass».

his2.jpg
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, λίγο πιο πίσω υπήρχαν άτομα που κρατούσαν έναν αλλοτριωτικό χάρτη της λεγόμενης «Μεγάλης Μακεδονίας». Στο πάνω μέρος του υπήρχε η παλιά σημαία των Σκοπίων με το ελληνικό σύμβολο του Ήλιου της Βεργίνας.

his3.jpg
Στην παρέλαση μάλιστα υπήρχε και κηδειόχαρτο που έλεγε: «Καλά νέα. Απρόσμενα, μετά από μακροχρόνια ενόχληση, μας άφησε ο αγαπητός μας γείτονας, πρώην τουρκική επαρχία - Ελλάδα ή Γιουνανιστάν ή όπως αλλιώς μπορεί να ονομαστεί - στην ηλικία των 181 χρόνων. 1830 (Πρωτόκολλο του Λονδίνου) - 2011 (Χάγη). Η κηδεία θα λάβει χώρα στο κέντρο του Βέβτσανι στις 13 και 14 Ιανουαρίου. Οι πενθούντες: Ευρωπαϊκή Ένωση, ΗΠΑ, Ρωσία, Σερβία».

Μιλάμε για πολύ black χιούμορ…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top