Ένα 24ώρο με τον… Λ.Λαυρεντιάδη στον Κορυδαλλό! Η ζωή στο κελί, η αρρώστια και η πίστη στο θεό!

Διαβάστε αναλυτικά

Ένα 24ώρο με τον… Λ.Λαυρεντιάδη στον Κορυδαλλό! Η ζωή στο κελί, η αρρώστια και η πίστη στο θεό!

Το γνωστό άσμα πως «της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες» φαίνεται πως ΔΕΝ λέει τίποτα για τον πάλαι ποτέ πανίσχυρο επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, ο οποίος βρίσκεται από τα μέσα περίπου Δεκεμβρίου στον Κορυδαλλό!

Ο κος Λαυρεντιάδης είναι όπως λένε αγνώριστος και …απαρηγόρητος! Ούτε το VIP κελί αλλά ούτε και οι συγκρατούμενοι του έχουν καταφέρει να «καλμάρουν» τον άλλοτε δυνατό επιχειρηματία, που το μόνο που κάνει είναι να ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και να περιμένει την αποφυλάκισή του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κος Λαυρεντιάδης από τις 8 το πρωί ως τις 11 το βράδυ ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Πιο συγκεκριμένα, ξυπνάει στις 8 το πρωί μαζί με τους υπόλοιπους κρατουμένους, συνήθως κακοδιάθετος. Παίρνει το πρωινό του και προσπαθεί να κάνει κάποιες κινήσεις μόνος του αφού η ρευματοειδής αρθρίτιδα τον ταλαιπωρεί περισσότερο.

Μεταξύ των ωρών 11:00 και 14:00 ο πρώην επιχειρηματίας προσαυλίζεται για λίγο. Τον βοηθάει σε αυτό πρώην συνεργάτης του ο οποίος είναι δίπλα του όλο το διάστημα της κράτησής του.

Μεταξύ 14:00 και 17:00 ο κ. Λαυρεντιάδης τρώει στο κελί του, συνήθως μετά τους άλλους, αφού χρειάζεται βοήθεια λόγω της ασθένειάς του.

Μεταξύ 17:00 και 20:00 ξεκουράζεται στο κελί του και αποφεύγει τις συζητήσεις, ενώ στη συνέχεια επικοινωνεί με τη σύζυγό του πριν κλείσουν τα φώτα στο κελί της 6ης πτέρυγας στις 23:00.

Αν και λαμβάνει τα φάρμακα η ασθένειά του κου Λαυρεντιάδη δεν δείχνει σημάδια υποχώρησης. Σύμφωνα με πληροφορίες δίνει πάντα το παρόν όταν λειτουργεί το εκκλησάκι της φυλακής και δέχεται επισκεπτήρια από μοναχούς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top