Ρεβέκκα Σκαφτούρα: «Ρωτήστε τον Καρούζο για τις offshore! Εγώ έχω μόνο μια!»

Λύνει τη σιωπή της και διαχωρίζει τη θέση της από τον εν διαστάσει σύζυγο

Ρεβέκκα Σκαφτούρα: «Ρωτήστε τον Καρούζο για τις offshore! Εγώ έχω μόνο μια!»

Τη στιγμή που ο Ιωάννης Καρούζος βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές Χαλκίδας, η εν διαστάσει σύζυγος του Ρεβέκκα Σκαφτούρα, σπάει τη σιωπή της και διαχωρίζει τη θέση της από εκείνον, λέγοντας κατηγορηματικά:

«Ρωτήστε τον Καρούζο για τις offshore».

Απαντώντας στην ερώτηση για ποιο λόγο «έσπαγε» τα ποσά που διαχειριζόταν σε μικρότερα, κάνοντας αλλεπάλληλες καταθέσεις, λέει:

«Κατά το διάστημα από το β΄εξάμηνο του 2004 έως το α΄εξάμηνο του 2006, λόγω της επίπονης εγκυμοσύνης μου και της γέννησης των δίδυμων παιδιών μου, δεν μετείχα συστηματικά στις επιχειρηματικές δραστηριότητες και ομολογώ πως δεν θυμάμαι το γεγονός αυτό».

Στη συνέχεια, τονίζει πως ο,τι ακούγεται περί επένδυσης ή προώθησης στο εξωτερικό χρημάτων πολιτικών προσώπων, «είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας».

Ξεκαθαρίζει δε, πως «δεν έχω συναντήσει ποτέ ούτε τον κ. Βουλγαράκη, ούτε τον κ. Λιάπη».

Τι απαντά όμως στην ερώτηση αν τους είχε συναντήσει ο σύζυγος της;

«Όσο ήμασταν μαζί, δεν είχαμε συναντηθεί ποτέ με τους κυρίους Λιάπη, Βουλγαράκη. Δεν τους ήξερα. Για τον πρώην σύζυγο μου, δεν μπορώ να απαντήσω εγώ. Ορισμένα πράγματα, κά��οιες φορές ίσως γίνονται και πίσω από την πλάτη σου».

Παράλληλα, τονίζει πως «έχω ανοίξει μια offshore, της οποίας είμαι κάτοχος. Όσον αφορά την επιστολή του Γιάννη Καρούζου, μόνο εκείνος μπορεί να σας απαντήσει τι εννοούσε», μιας και ο εν διαστάσει σύζυγος της, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά για την ίδια:

«Σιγά μη δεχθεί να μοιραστεί τις offshore εταιρίες της μαζί μου».

ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΟΥΖΟ:

Τον επισκέφτηκε στις φυλακές;

«Όχι. Και σε κάθε περίπτωση, έχει να επικοινωνήσει με τα δυο του παιδιά και με εμένα, από το Μάιο του 2012».

ΚΑΡΟΥΖΟΣ: ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

Την ίδια στιγμή, από τις φυλακές Χαλκίδας όπου κρατείται από τις 21 Δεκεμβρίου, ο Ιωάννης Καρούζος έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου σχεδιάζοντας εξαγορά ποινών και έφεση, προκειμένου να επιτύχει τον όσο το δυνατόν πιο σύντομη αποφυλάκιση του

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top