Και νέα δίκη για τον Β. Παπ��γεωργόπουλο: Κατηγορείται και για άλλο αδίκημα

Κάντε κλικ και δείτε ποιοι άλλοι θα καθίσουν στο εδώλιο

Και νέα δίκη για τον Β. Παπαγεωργόπουλο: Κατηγορείται και για άλλο αδίκημα

Η μια δίκη μετά την άλλη «κυνηγούν» τον τέως δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο. Ενώ είναι σε εξέλιξη η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση της υπεξαίρεσης χρημάτων από το ταμείο του δήμου, το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης, με βούλευμα που εξέδωσε ζητάει την δίκη του τέως δημάρχου για «τρύπα» 1,1 εκατ. ευρώ στο ταμείο της Παγίας Προκαταβολής του δήμου.

Εκτός από τον κ. Παπαγεωργόπουλο, παραπέμπονται με το ίδιο βούλευμα, ο πρώην γενικός γραμματέας του δήμου και άλλοτε στενός συνεργάτης του B.Παπαγεωργόπουλου, Μιχάλης Λεμούσιας, οι πρώην αντιδήμαρχοι Οικονομικών Αναστάσιος Γερογιάννης, Μιχάλης Ζορπίδης και Θεόδωρος Αθανάσαρος, καθώς επίσης ακόμη 12 υπάλληλοι διαφόρων οικονομικών υπηρεσιών του δήμου. Πρόκειται για τα ίδια άτομα που τώρα δικάζονται για την υπεξαίρεση των 51,4 εκατ. από τα ταμεία του κεντρικού δήμου, υπόθεση η οποία δικάζεται από τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης με βασικό πρωταγωνιστή τον άλλοτε ταμία του δήμου, Παναγιώτη Σαξώνη.

Τα αδικήματα για τα οποία θα δικαστούν είναι απιστία στην υπηρεσία, απάτη σε βάρος του δήμου και του δημοσίου και ψευδής βεβαίωση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top