Πατέρας ξεσπάει για το θάνατο της 4χρονης κόρης του: "Δεν είμαι ο δολοφόνος του παιδιού μου"

Διαβάστε μια συγκλονιστική ιστορία

Πατέρας ξεσπάει για το θάνατο της 4χρονης κόρης του: "Δεν είμαι ο δολοφόνος του παιδιού μου"

«Δεν θέλω να με φωνάζουν δολοφόνο του παιδιού μου» λέει ο κ. Χρόνης και ξεσπάει στην εκπομπή «Μίλα».

Στις 10 Ιουλίου 2008 το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε στο λιμάνι της Κεφαλονιάς. Μέσα βρισκόταν ακόμα η σύντροφός του και το 4χρονο κοριτσάκι τους το οποίο δεν κατάφερε να βγει από το αμάξι και πνίγηκε.

Ο πατέρας του παιδιού και οδηγός του αυτοκινήτου δεν συνειδητοποίησε ποτέ τι έγινε και το κοριτσάκι βρέθηκε ξαφνικά στα παγωμένα νερά. «Δεν ξέρω τι έφταιξε, η κακιά στιγμή. Εκεί που οδηγούσα ακούω έναν κρότο και ταυτόχρονα να βρίσκομαι μέσα στο νερό».

Το παρμπρίζ του αυτοκινήτου είχε σπάσει και ο ίδιος δεν φορούσε ζώνη και χωρίς να θυμάται όπως είπε βρέθηκε στην επιφάνεια του νερού.

«Γύρισα πίσω και είδα το αυτοκίνητο που βυθιζόταν». Στο μυαλό του το μόνο που υπήρχε ήταν να απεγκλωβίσει τη σύντροφό του και τη μικρή του κόρη. Ξαφνικά βλέπει και την σύντροφό του να βγαίνει στην επιφάνεια. Το πρώτο πράγμα που την ρώτησε ήταν τι απέγινε το παιδί τους. «Μου λέει είναι μέσα. Την ρώτησα πως βγήκε και μου απάντησε πως άνοιξε την πόρτα. Προσπάθησα να βουτήξω αλλά το πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι πως δεν μπορούσα να μείνω μέσα στο νερό για δευτερόλεπτο. Αλλά αυτό δεν με πτόησε. Ξαναπροσπάθησα».

Οι τύψεις τον είχαν πλημμυρίσει ενώ παράλληλα ο κ. Χρόνης είχε να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες που του πρόσαπταν. «Άλλοι έλεγαν ότι τσακωθήκαμε με την σύντροφό του και το έριξα επίτηδες στη θάλασσα, άλλοι έλεγαν πως δεν οδηγούσα εγώ το αυτοκίνητο …Διάφορες μυθοπλασίες».


Το κενό που νιώθει μετά την απώλεια της κόρης είναι μεγάλο. "Νιώθω πως ένα κομμάτι της ζωής μου έχει φύγει και το νιώθω έντονα. Μου λείπει το χαμόγελό της. Ένα χαμόγελο που δεν πρόκειται να το ξαναδώ. Εγώ ένα λάθος έκανα. Που δέχθηκα να οδηγήσω εκείνο το βράδυ το αυτοκίνητο. Η ενοχή μου είναι αυτή. Η κακιά στιγμή τα έφερε όλα".


Στις 10 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η δίκη του για ανθρωποκτονία εξ’ αμελείας αν και αρχικά είχε κατηγορηθεί εκ προθέσεως. Τελικά καταδικάστηκε σε 2,5 χρόνια φυλάκιση με αναστολή. Έτσι, αφέθηκε ελεύθερος.

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Μίλα"...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top