Ξεκίνησαν από σήμερα και πάλι τα δρομολόγια μεταφοράς των μαθητών στη Θεσσαλονίκη

Ένα χρόνιο ζήτημα οδεύει προς επίλυση

Ξεκίνησαν από σήμερα και πάλι τα δρομολόγια μεταφοράς των μαθητών στη Θεσσαλονίκη

​​Ένα από επείγοντα και μάλιστα ψηλά στη λίστα προτεραιότητας θέμα προς επίλυση για το νέο περιφεριάρχη Κεντρικής Μακεδονίας είναι η μεταφορά των μαθητών στα σχολεία. Ένα χρόνιο ζήτημα που όπως φαίνεται οδεύει προς επίλυση.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας συναντήθηκε με το Προεδρείο της Επιτροπής του Συνδέσμου Πρακτόρων Τουρισμού Μακεδονίας-Θράκης. Κατά την συνάντηση, ο κ. Τζιτζικώστας ενημέρωσε την επιτροπή για τις επαφές που έχει κάνει ο ίδιος από χθες με τον αν. Υπουργό Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα για να επιλυθεί το πρόβλημα που έχει προκύψει με την Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου και να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους.

Ο Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε απέναντί τους ότι, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ο ίδιος προσωπικά για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που έχει ανακύψει με το Υπουργείο Οικονομικών και τους ζήτησε να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις και να ξεκινήσουν από αύριο και πάλι τα δρομολόγια για τη μεταφορά των μαθητών.

Τα μέλη της Επιτροπής δέχτηκαν την προτροπή του κ. Τζιτζικώστα, ως ένδειξη καλής θέλησης για την έναρξη της θητείας του ως νέου Περιφερειάρχη και αποφάσισαν να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου. Εφόσον το Υπουργείο Οικονομικών δεν επιλύσει μέχρι τότε το θέμα, από Δευτέρα 14 Ιανουαρίου, τα μέλη της Επιτροπής δήλωσαν ότι θα ξεκινήσουν και πάλι τις κινητοποιήσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top