Σε ετοιμότητα ο Δήμος Αθηναίων για τα αδέσποτα της Αθήνας λόγω χιονιά

Καλεί τους πολίτες να συνεργαστούν για την φροντίδα τους

Εκτός από τους άστεγους, ο δήμος Αθηναίων φροντίζει και για τα αδέσποτα ζωάκια τα οποία έχουν «παγώσει» από το κρύο.

Συνεργεία περισυλλογής αδέσποτων ζώων του δήμου Αθηναίων βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα, προκειμένου να ανταποκριθούν σε έκτακτα περιστατικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κεντρικά γραφεία της Διεύθυνσης Αστικής Πανίδας του δήμου Αθηναίων, θα λειτουργούν, όσο το απαιτήσουν οι συνθήκες, με διευρυμένο ωράριο από τις 7 το πρωί και έως τις 10 το βράδυ, προκειμένου να δέχονται αναφορές πολιτών (τηλ. επικοινωνίας: 210 3239201και 210 3239202) για έκτακτα περιστατικά.

Όσον αφορά την εξασφάλιση τροφής, έχουν ήδη διανεμηθεί τροφές με ��ις οποίες τα μέλη των συνεργαζομένων σωματείων θα σιτίζουν τα αδέσποτα ζώα.

Ο Δήμος καλεί τους πολίτες να συνεργάζονται αυτές τις ημέρες άμεσα με την αρμόδια δημοτική υπηρεσία για την προστασία των αδέσποτων ζώων της πόλης και να επιδείξουν μία επισταμένη προσοχή στις υποδομές παροχής νερού που έχουν τοποθετηθεί σε δημόσιους χώρους, είτε ενημερώνοντας για τυχόν προβλήματα, είτε γεμίζοντάς τις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top