Ηλεία: Toν "έστειλε" στο νοσοκομείο για... 180 ευρώ!

26χρονος έπεσε θύμα ληστείας από συντοπίτη του

Ηλεία: Toν "έστειλε" στο νοσοκομείο για... 180 ευρώ!
Για ένα τσαντάκι που περιείχε το ποσό των 180 ευρώ βρέθηκε στο νοσοκομείο Πύργου ένας 26χρονος από τον Πύργο το περασμένο Σάββατο το απόγευμα, όταν έπεσε θύμα ληστε��ας από 28χρονο συντοπίτη του στην περιοχή της Δεξαμενής.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 6 στην οδό Παυσανίου, όπου ο 28χρονος φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του θύματος, του επιτέθηκε και χτυπώντας τον με κλωτσιές και γροθιές τον τραυμάτισε ενώ του αφαίρεσε ένα τσαντάκι που περιείχε το ποσό των 180 ευρώ καθώς και το κινητό του τηλέφωνο.

Ο 26χρονος αν και τραυματισμένος, κάλεσε την αστυνομία και στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Α.Τ. Πύργου και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας που εντόπισαν τον φερόμενο ως δράστη λίγα μέτρα μακριά ενώ στην κατοχή του βρήκαν το τσαντάκι που είχε αφαιρέσει λίγο νωρίτερα από το 26χρονο θύμα χωρίς αυτό να περιέχει τα χρήματα και το κινητό.

28χρονος προσήχθη από τους αστυνομικούς και από τα στοιχεία προέκυψε πως ήταν ο δράστης ληστείας που είχε συμβεί στις 14 Νοεμβρίου 2012 στο πάρκο της ΣΠΚ. Μάλιστα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο φερόμενος ως δράστης έχει απασχολήσει τις αρχές για άλλες υποθέσεις έως και σε βαθμό κακουργήματος ενώ χθες οδηγήθηκε στην Ανακρίτρια Ηλείας όπου μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top