Αχαΐα: Διέρρηξαν για τέταρτη φορά εξοχικό μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα

Αυτή τη φορά δεν βρήκαν τίποτα στο εσωτερικό και πήραν… χαλκοσωλήνες!

Αχαΐα: Διέρρηξαν για τέταρτη φορά εξοχικό μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα

Δεν ήταν ούτε η πρώτη, ούτε η δεύτερη, ούτε όμως και η τρίτη. Ήταν η τέταρτη φορά που διαρρήκτες έβαλαν στο στόχαστρο τη συγκεκριμένη εξοχική κατοικία στην περιοχή του Άνω Αλισσού Αχαΐας.

Άγνωστοι διαρρήκτες άνοιξαν και πάλι εξοχική κατοικία στην περιοχή αυτή, όμως πραγματικά δεν είχαν τι άλλο να πάρουν από το εσωτερικό και έτσι είπαν να… βγουν στον κήπο!
Από εκεί το μόνο που είχαν να κλέψουν και τελικά αφαίρεσαν, ήταν οι χαλκοσωλήνες νερού και θέρμανσης που βρίσκονταν εξωτερικά της οικίας

Ληστεία και στην Ροδοδάφνη Αχαΐας: Σήκωσαν μέχρι και τα… παιδικά είδη

Δεν πίστευα�� στα μάτια τους τα μέλη μιας οικογένειας, τα οποία και επέστρεψαν στην οικία τους χθες το βράδυ, μετά από ένα τριήμερο που έφυγαν για να ξεκουραστούν με αφορμή την εορτή των Θεοφανείων.

Και αυτό γιατί με το που άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους στη Ροδοδάφνη Αχαΐας, στην περιοχή της Αιγιαλείας, αντίκρισαν το εσωτερικό να είναι άνω – κάτω και από μέσα να λείπουν αρκετά πράγματα…

Τι είδους πράγματα; Από ρούχα των δύο γονιών μέχρι και παιδικά είδη και πράγματα των παιδιών τους, και φυσικά κοσμήματα και κάποια λιγοστά χρήματα τα οποία είχαν αφήσει σε κάποια σημεία.

Η διάρρηξη όπως καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αιγίου, σημειώθηκε μεταξύ 4 και 6 Ιανουαρίου, οπότε και η οικογένεια έλειπε από το σπίτι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top