Φθιώτιδα: Κλειστή η εθνική οδός από τη χιονόπτωση

Διέκοψαν προσωρινά την κυκλοφορία για να απεγκλωβίσουν νταλίκες

Κλειστή παραμένει η εθνική οδός από τις 8:00 το πρωί μέχρι αυτή την ώραα, ενώ διέκοψαν προσωρινά την κυκλοφορία για να απεγκλωβίσουν νταλίκες που «δίπλωσαν» και να καθαρίσουν το οδόστρωμα.

Συγκεκριμένα, η πρωινή χιονόπτωση στην περιοχή της Λοκρίδας στη Φθιώτιδα, αιφνιδίασε για μια ακόμη φορά πολλούς οδηγούς και μάλιστα επαγγελματίες, που δεν είχαν αλυσίδες, με αποτέλεσμα να υπάρξουν προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων.

Πιο συγκεκριμένα στο 131χλμ, στη στροφή λίγο πριν τα διόδια της Τραγάνας, εγκλωβίστηκαν οχήματα όταν δίπλωσε νταλίκα. Η κυκλοφορία διεκόπη για να καθαριστεί το οδόστρωμα και να τραβήξουν με γερανό τα βαριά οχήματα.

Με δυσκολία γινόταν για αρκετή ώρα η κυκλοφορία και στο 124-125 χλμ, στις στροφές του Θεολόγου, όταν στο ρεύμα προς Λαμία, είχαμε αντίστοιχο πρόβλημα.

Η τροχαία με την πυροσβεστική υπηρεσία και την Νέα Οδό βρίσκονται στο σημείο για να τραβήξουν τα οχήματα που έχουν εγκλωβιστεί και να καθαρίσουν το οδόστρωμα.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top