Ορκίστηκε ο νέος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας!

«Ζητώ τη στήριξη από όλες και όλους σας»

Ορκίστηκε ο νέος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας!

Ενωτικός παρουσιάστηκε και σήμερα στην ορκωμοσία του από τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμο ο νέος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Α.Τζιτζικώστας.

«Ζητώ τη στήριξη από όλες και όλους σας , αναμφισβήτητα υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα» τόνισε ο Απόστολος Τζιτζικώστας στον χαιρετισμό του κατά την τελετή ορκωμοσίας που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

«Από σήμερα τέρμα τα λόγια και οι μεγαλόστομες εξαγγελίες , μόνο έργα. Από μένα δεν θα ακούσετε για μαγικές λύσεις και έτοιμες συνταγές. Από σήμερα αφοσιωνόμαστε στο έργο που έχουμε μπροστά μας.»

Περιφερειακοί σύμβουλοι, φίλοι και συνεργάτες του κ. Τζιτζικώστα βρέθηκαν εκεί για να τον συγχαρούν.

Το παρών έδωσαν ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, ο Παναγιώτης και ο Διονύσης Ψωμιάδης και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος έφτασε αργοπορημένος.

Χαρακτηριστική εικόνα της τελετής , η στιγμή που ο Απόστολος Τζιτζικώστας κάλεσε δίπλα του τον πρώην περιφερειάρχη, Παναγιώτη Ψωμιάδη όταν το είδε να στέκεται όρθιος στα πίσω - πίσω έδρανα του περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.

«Βλέπω τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, τον αρχηγό της παράταξης μας, να κάθεται εκεί πίσω. Σε παρακαλώ να έρθεις μπροστά» είπε ο κ. Τζιτζικώστας όταν έλαβε τον λόγο, με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να ανταποκρίνεται στην παράκληση του εν μέσω χειροκροτημάτων.»

Από την πλευρά του ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, δήλωσε , πολύ σκληρός για να πεθάνει και τόνισε ότι είναι ώρα για συνεργασία και ενότητα, ενώ σε ερώτηση για το τι θα κάνει πλέον ο ίδιος, ο Π. Ψωμιάδης απάντησε: «Θα ασχοληθώ για λίγο καιρό με την κόρη μου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top