Φραστική επίθεση σε Καμίνη από υποστηρικτές της κατάληψης στη Β. Αμαλία μπροστά στα παιδιά του!

«Δέχομαι την κριτική ακόμη και την αντίδραση αλλά όχι μπροστά στα μέλη της οικογένειάς μου.»

Φραστική επίθεση σε Καμίνη από υποστηρικτές της κατάληψης στη Β. Αμαλία μπροστά στα παιδιά του!

Φραστική επίθεση δέχθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης στην Τεχνόπολη στο Γκάζι πριν από λίγο από υποστηρικτές της κατάληψης στη Βίλλα Αμαλία και μάλιστα μπροστά στα δυο μικρά παιδιά του και τη σύζυγό του!

Εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά του ομάδα κουκουλοφόρων –περίπου 15 νεαροί-και τον προπηλάκισαν λεκτικά: «Η Αμαλία θα γίνει ο τάφος σου Καμίνη!»

Δέχτηκε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και απειλές επειδή έχει ταχθεί υπέρ της επιχείρησης της ΕΛΑΣ στη Βίλλα Αμαλία!

Ο ίδιος είπε στο δελτίο του Mega: «Δέχομαι την κριτική ακόμη και την αντίδραση αλλά όχι μπροστά στα μέλη της οικογένειάς μου. Θεωρώ τον λεκτικό προπηλακισμό απαράδεκτο!»

Σημειώνεται ότι το πρωί ο Δήμαρχος μιλώντας στο Δημοτικό ραδιόφωνο, Αθήνα 984, χαρακτήρισε θετική την πρωτοβουλία της Αστυνομίας τόσο για την Βίλλα Αμαλία όσο και για την πρώην ΑΣΟΕΕ, λέγοντας ότι ο δήμος στηρίζει όλες τις πρωτοβουλίες της ΕΛΑΣ που αποδίδουν στην πόλη και στους κατοίκους της.

ΔΕΙΤΕ τι είπε πριν από λίγο

«Βρισκόμουν με τα δυο μικρά κοριτσάκια μου, 7 και 2,5 ετών, και τη γυναίκα μου στην Τεχνόπολη γιατί έχει εκεί ένα παιδικό χωριό και την στιγμή που αποχωρούσαμε για να πάμε στο αυτοκίνητο να επιστρέψουμε εμφανίστηκε μια ομάδα 15 περίπου ατόμων, με πάρα πολύ απειλητικές διαθέσεις. Με έλεγαν ‘’χαφιέ’’ του Δένδια, ότι δεν θα μπορώ να κυκλοφορήσω μόνος μου.»

Πως αντέδρασαν τα παιδιά του

«Τα παιδιά επειδή είναι πολύ μικρά σχεδόν δεν κατάλαβαν τι συνέβη και επειδή τους μιλούσαμε εγώ και η γυναίκα μου αλλά εμείς καταλάβαμε!»

«Εγώ είμαι Δήμαρχος αυτής της πόλης. Δεν πρόκειται να υποκύψω σε οποιαδήποτε τρομοκρατία! Δεν θα υποκύψω, θα κυκλοφορώ σε ό��η την πόλη ελεύθερα, δεν θα κρυφτώ. Θα κάνω το καθήκον μου»

Ακούστε τι είπε ο ίδιος...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top