Μπριζίτ Μπαρντό: Σώστε τους ελέφαντες αλλιώς θα πάω στη Ρωσία

Η ηθοποιός απειλεί ότι θα ακολουθήσει τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ

Τον δρόμο του Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ο οποίος έλαβε την ρωσική υπηκοότητα, απειλεί να ακολουθήσει η Μπριζίτ Μπαρντό, εάν προχωρήσει η διαδικασία ευθανασίας δύο ελεφάντων σε ζωολογικό κήπο της Λιόν.

Η Μπαρντό ζητεί από τις γαλλικές αρχές να παρέμβουν ώστε να ματαιωθεί η προγραμματισμένη ευθανασία των Μπέιμπι και Νεπάλ.

Η Μπαρντό, υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ζώων, δηλώνει ότι θα καταθέσει και εκείνη αίτηση για τη ρωσική υπηκοότητα, εκτός αν οι Αρχές σώσουν τους ελέφαντες Μπέιμπι και Νεπάλ.

Η γαλλίδα ηθοποιός έκανε λόγο για «δειλία» και «θράσος» από πλευράς εξουσίας, σε περίπτωση που θανατωθούν οι δύο ελέφαντες.

Οι δύο ελέφαντες προσεγγίζουν το 40ό έτος της ηλικίας τους, ηλικία όχι ιδιαίτερα μεγάλη για το συγκεκριμένο είδος ζώων, ωστόσο φαίνεται ότι έχουν προσβληθεί από φυματίωση.

Την απόφαση για την θανάτωσή τους σαν προληπτικό μέτρο για την προστασία της δημόσιας υγείας έλαβε δικαστήριο της Λιόν.​

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top