Αυτό είναι το λυκόσκυ��ο που κερδίζει τις εντυπώσεις στην ταινία του Παπακαλιάτη

Τι λέει ο εκπαιδευτής της-Ποια η σχέση της «Μοναξιάς» με τον ηθοποιό

Αυτό είναι το λυκόσκυλο που κερδίζει τις εντυπώσεις στην ταινία του Παπακαλιάτη

«Tην εκπαιδεύω από μικρή και την λένε Τζάκι. Με πλησίασαν τρεις μήνες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα μου έδωσαν το σενάριο, το διάβασα τους είπα τι ακριβώς θα έπρεπε να «κόψουμε» και τι όχι αλλά γενικά το σκυλί ανταποκρίθηκε σε όλες τις σκηνές τις οποίες ήθελε η παραγωγή» είπε ο εκπαιδευτής της "Μοναξιάς' που κέρδισε τις εντυπώσεις στην ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη "Αν".

Όπως είπε ο ίδιος, «η επαφή της σκύλας με τον Χριστόφορο έγινε πριν τα γυρίσματα. Είχε έρθει εδώ πέρα, του είχα δείξει πως θα πρέπει να την χειρίζεται πώς θα πρέπει να της μιλάει και γενικά είχαν πολύ καλή επαφή.

Με τον Χριστόφορο η Τζάκι είχε αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση σε σημείο που τον άκουγε περισσότερο και από μένα και ζήλευα και λίγο.»

Ο εκπαιδευτής της Τζάκι σημείωσε επίσης «πως σε όλη την ταινία η σκύλα ό, τι και να έκανε το έκανε με χαρά. Μετά έπαιρνε την ανταμοιβή από τον Χριστόφορο. Της έδινε δηλαδή μπισκοτάκια, το μπαλάκι της και αρκετά χάδια.»

Μίλησε και για την σκηνή στην ταινία που χτυπάει την σκύλα ένα αυτοκίνητο. «Χρειάστηκε να δουλέψω μαζί της 15 μέρες για να μάθει να μείνει τελείως πεθαμένη. Ήταν η πιο δύσκολη σκηνή στην ταινία. Το γύρισμα ξεκίνησε στις 3 το πρωί στην Πλάκα και τελείωσε στις 6 το πρωί.»

Επίσης σημείωσε πως την αποκαλεί ακόμα και Μοναξιά και Τζάκι. «Το Μοναξιά» επεσήμανε της ταιριάζει.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα….

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top