Α. Γκλέτσος:«Έφτασε ο κόμπος στο χτένι»

Έξαλλος ο δήμαρχος Στυλίδας μετά από ληστεία στην περιοχή

Α. Γκλέτσος:«Έφτασε ο κόμπος στο χτένι»

Άστραψε και βρόντηξε ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος, όταν ενημερώθηκε για μια ληστεία που σημειώθηκε στην περιοχή του. Χτύπησε το χέρι στο τραπέζι και είπε «Έφτασε ο κόμπος στο χτένι».

Η ληστεία ήταν κινηματογραφική… Οι δράστες άνοιξαν με τροχό τρύπα στην περίφραξη. Έκοψαν τα καλώδια και κατέστρεψαν τον συναγερμό, παραβίασαν με λοστό πλαϊνή είσοδο και πήραν ότι υπήρχε στο σπίτι (κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές).

Όταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού πήρε τηλέφωνο στο Α.Τ. Στυλίδος και ζήτησε να πάει η αστυνομία να καταγράψει το συμβάν, ενημερώθηκε ότι πρώτα πρέπει το περιπολικό να πάει στα Καμένα Βούρλα να εφοδιαστεί με καύσιμα και μετά να πάει στην Γλύφα, δηλαδή Λαμία - Αθήνα μέσω Λάρισας!

«Μετά τις Ράχες σειρά είχε η Γλύφα και ποιος ξέρει τι άλλο μας περιμένει. Η ανατολική Φθιώτιδα έχει γίνει ξέφραγο αμπέλι. Δεν πάει άλλο. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Γι΄ αυτό φωνάζω και παλεύω όχι μόνο να παραμείνει, αλλά και να ενισχυθεί το Α.Τ. Στυλίδας, αφού οι αστυνομικοί, που προσπαθούν φιλότιμα, δεν επαρκούν», δήλωσε ο δήμαρχος.

Την ενίσχυση του Α.Τ. Στυλίδας ζήτησε και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γλύφας Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top